A KEVE szentendrei üzleti reggelik szervezői legközelebb új helyszínen - kivételesen szombaton - 2017. szeptember 16-án, a városi evangelizációs nap keretein belül tartandó vacsorára várják az érdeklődőket, továbbra is világnézeti hovatartozástól függetlenül.

 

 

KEVE alkalmaink kötetlen, kerekasztal jellegű beszélgetések egy megadott téma körül – olyan nyitott és mások véleményét tiszteletben tartó vezetők és üzletemberek között, akik készek a Biblia vezetésre vonatkozó üzeneteiről is eszmét cserélni. 

A vacsora témája: „Ki voltam, ki vagyok, és ki leszek?”

Témavezetőnk: Dr. Somody Imre, üzletember, a budapesti Centrál Kávéház tulajdonosa, a Plussz pezsgőtablettákról ismert Pharmavit Zrt. korábbi elnök-vezérigazgatója 

Időpont: 2017. szeptember 16-án 19:30-tól ( érkezés 19:00-19:30 között. Köszönjük, ha figyelsz a pontos érkezésre!)

Bizonyságtétel: miként válik a sikeres hitetlen ember Isten akaratából – hosszú vallásos kínlódás után – hívő emberré, az Atya szeretett fiává. Az újjászületés után mennyire nélkülözhetetlen elhívásunk megtalálása, és "újra nevelődésünk". Elfogadni, hogy önmagamon kívül van az életcélom! Hogy Isten tervén munkálkodom, és ez fontosabb, mint önmagam. A mai atomizált társadalomban, ahol az abszurd, egyszemélyes közösség a sikk, ahol egyénileg értelmezünk jót-rosszat, sikert-kudarcot, igazságot-hazugságot. Ebben a környezetben kell és lehet révbe jutnunk. Lerakni kételyeinket, félelmeinket, bizonytalanságunkat, bálványainkat és öncéljainkat. A XXI. század sajátos idejében, ahol a „ma” sokkal inkább a jövőben, mintsem a múltban gyökerezik. Mi lehet a keresztyén válasz futurisztikus, „embertelen” jövőnkre?

1. Önmegvalósítás, vagy a küldetésünk megvalósítása a feladat?

2. Mi a felelősségünk gyermekeink felé, ha nem tudjuk, látjuk azt sem, mi lesz a világban 10 év múlva?Érkezés: 19:00-19:30 között, vacsora: 19:30-tól (Köszönjük, hogy figyelsz a pontos érkezésre!)


Gondoljuk át és beszéljük meg együtt!

 

Helyszín: Korona Vendéglő (Szentendre, Fő tér 18-19.) A részvétel visszajelzéshez kötött. Beszélgetésünket vacsora lehetőséggel kötjük egybe, választható menüvel, amit kérünk a regisztrációs felületen megjelölni. A regisztráció határideje 2017. szeptember 14-én 16 óráig