A budapesti helyszínű üzleti reggeliket kéthetente, minden második péntek reggel 7:30 órától tartjuk a Gerlóczy Kávéházban (1052 Budapest, Gerlóczy u. 1.). Szeretettel hívjuk, várjuk önt is egy-egy vezetéssel kapcsolatos téma közös feldolgozására és a biblikus válaszok megismerésére. Gyakran van olyan meghívott témavezetőnk, aki területének és az adott témának elismert szakértője, kiválósága.

Jó együtt gondolkodni egy-egy felvetett kérdéskörön, és magunkkal vinni, továbbgondolni mások véleményét, gondolatait. Gyakran tapasztaljuk, hogy az elhangzottak nem csak elméleti muníciót adnak az elkövetkező napokra, de közelebb visznek éppen aktuális problémáink, kérdéseink megoldásához, megválaszolásához is.
Beszélgetésünket választható, önköltséges reggelivel kötjük egybe. Jöjjön el, és hozza el barátját, kollégáját is! A szervezők: Illéssy János és Ferenczi Réka

 

Következő Gerlóczy reggelink:

Következő Gerlóczy munkareggelinket 2018. február 23-án, pénteken, 7:30-kor tartjuk a Gerlóczy Kávéházban (1052 Budapest, Gerlóczy utca 1.), amelyre szeretettel hívjuk és várjuk! 

 Téma:                          Mérgező munkahelyek

Témavezető:                dr. Tomka János

                                   

Mint ahogy nincsen teljesen egészséges emberi szervezet, nincsen tökéletesen egészséges munkahelyi szervezet sem. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem kellene törekednünk rá.


Első fázisban fel kell ismernünk a jelen lévő betegségeket (a "mérgezést"), az okokat, és az sem árt, ha tisztában vagyunk a kezelés elhanyagolásából fakadó további kockázatokkal. A második fázis a gyógyítás, az egészséges munkahely kialakítása.

A Gerlóczy reggelik következő két alkalmával e két fázist vitatjuk meg Gary Chapman és szerzőtársai „Mérgező munkahelyek” című könyve alapján. Most pénteken az 1. fázist vizsgáljuk meg dr. Tomka János vezetésével, majd arra két hétre a 2. fázisról beszélgetnénk Reményi Csaba vezetésével.

1.rész: Mérgező munkahelyek

Időnként a sokak számára csábító, gazdag cégek alkalmazottaival beszélve megdöbbentő történeteket hallhatunk a „mérgezés” szintjéről. Sokszor ugyanabban a szervezetben egyesek megtalálják a tökéletes munkahelyet, mások napokig tudnák sorolni a problémákat.

- Találkozott már egészségtelen / mérgező munkahellyel?
- Mik a legjellemzőbb tényezők, amelyek miatt mérgezőnek érezhetünk egy munkahelyet?
- Milyen okokra vezethető vissza a mérgezések megjelenése?
- Milyen kockázatokat hordoznak a "nem méregtelenített" szervezetek?
 

Gondoljuk át és beszéljük meg együtt!

Beszélgetésünket választható, önköltséges reggelivel kötjük egybe.


A reggelin való részvételi szándékáról várjuk szíves visszajelzését a reggeli napját megelőző csütörtök délig az alábbi regisztrációs lap kitöltésével.