A budapesti helyszínű üzleti reggeliket kéthetente, minden második péntek reggel 7:30 órától tartjuk a Gerlóczy Kávéházban (1052 Budapest, Gerlóczy u. 1.). Szeretettel hívjuk, várjuk önt is egy-egy vezetéssel kapcsolatos téma közös feldolgozására és a biblikus válaszok megismerésére. Gyakran van olyan meghívott témavezetőnk, aki területének és az adott témának elismert szakértője, kiválósága.

Jó együtt gondolkodni egy-egy felvetett kérdéskörön, és magunkkal vinni, továbbgondolni mások véleményét, gondolatait. Gyakran tapasztaljuk, hogy az elhangzottak nem csak elméleti muníciót adnak az elkövetkező napokra, de közelebb visznek éppen aktuális problémáink, kérdéseink megoldásához, megválaszolásához is.
Beszélgetésünket választható, önköltséges reggelivel kötjük egybe. Jöjjön el, és hozza el barátját, kollégáját is! A szervezők: Illéssy János és Ferenczi Réka

 

Következő Gerlóczy reggelink:

Következő Gerlóczy munkareggelinket  2018. október 19-én, pénteken, 7:30-kor tartjuk a Gerlóczy Kávéházban (1052 Budapest, Gerlóczy utca 1.), amelyre szeretettel hívjuk és várjuk! 

Témavezető: Illéssy János
Téma: Gyengeség, mint a vezetés forrása

Nemrégiben tarthattuk meg a GLS Nemzetközi Vezetői Konferencia 2018-as hétvégéjét Budapesten. Számos visszajelzésből kitűnt, hogy sokakra az egyik legnagyobb hatással Join Eareckson-Tada „Egy élet bölcsessége: Isten átkarol a gyengeségben” című előadása volt.


Joni 17 éves korában nyaktól lefelé megbénult egy baleset következtében. Súlyos belső harcok után találta meg, hogy Jézus milyen értelmet ad életének. Joni azóta egy komoly jótékonysági szervezet vezetője, jogvédő, festőművész és számos itthon is megjelent könyv szerzője („Amikor Isten könnyezik” című könyve most is kapható).
Joni előadásában megrázó módon tárta fel a GLS-en, hogyan képes gyengeségből vezetni.

  • Egyetértünk-e Joni azon állításával, hogy az emberi gyengeség és/vagy alkalmatlanság a vezetőképesség egyik forrása?
  • Tudunk erre példát mondani az életünkben?
  • Miért gondoljuk sokszor a hétköznapokban, hogy ennek pont az ellenkezője igaz?
  • Miért lehet veszélyes, ha mindig csak a „alkalmasokat”, „fitteket” és „erőseket” tarjuk méltónak vezetői pozíciókra?
  • Miért jelöl ki Isten láthatólag gyenge és alkalmatlan vezetőket? (ld. Gedeon)

Gondoljuk át és beszéljük meg együtt!

Beszélgetésünket választható, önköltséges reggelivel kötjük egybe.

A reggelin való részvételi szándékáról várjuk szíves visszajelzését a reggeli napját megelőző csütörtök délig az alábbi linken:

Gerlóczy reggeli regisztráció