A budapesti helyszínű üzleti reggeliket kéthetente, minden második péntek reggel 7:30 órától tartjuk a Gerlóczy Kávéházban (1052 Budapest, Gerlóczy u. 1.). Szeretettel hívjuk, várjuk önt is egy-egy vezetéssel kapcsolatos téma közös feldolgozására és a biblikus válaszok megismerésére. Gyakran van olyan meghívott témavezetőnk, aki területének és az adott témának elismert szakértője, kiválósága.

Jó együtt gondolkodni egy-egy felvetett kérdéskörön, és magunkkal vinni, továbbgondolni mások véleményét, gondolatait. Gyakran tapasztaljuk, hogy az elhangzottak nem csak elméleti muníciót adnak az elkövetkező napokra, de közelebb visznek éppen aktuális problémáink, kérdéseink megoldásához, megválaszolásához is.
Beszélgetésünket választható, önköltséges reggelivel kötjük egybe. Jöjjön el, és hozza el barátját, kollégáját is! A szervezők: Illéssy János és Ferenczi Réka

 

Következő Gerlóczy reggelink:

Következő Gerlóczy munkareggelinket 2018. április 20-án, pénteken, 7:30-kor tartjuk a Gerlóczy Kávéházban (1052 Budapest, Gerlóczy utca 1.), amelyre szeretettel hívjuk és várjuk! 

 

 Téma:                          Szembesítés a hibákkal vagy inkább együttérző szolidarítás

Témavezető:                Szabó László, ügyvezető, Bringóhintó Kft.

 

                                

Kovács feldúltan érkezik haza.
- Ma aztán jól odacsaptam a főnököm asztalára!
- Na végre! - csillan fel a Kovácsné szeme.
- És mit szólt hozzá?
- …

A vicc befejezése a beszélgetés előtt lesz.

De komolyra fordítva a szót, vajon történt-e már velünk az, hogy nem mertünk szólni a munkatársunknak egy mulasztása miatt? „Hiszen ő egy jó kollégám, már több éve együtt dolgozunk”. Vagy a főnök egyértelmű hibájáért nem jeleztünk vissza? Talán félünk a konfrontációtól, a kellemetlen következménytől?

A közös beszélgetésünket az alábbi kérdésekkel javasoljuk körbejárni.


• Valójában miért tartunk az őszinte visszajelzéstől?
• Mi az előnye a „hallgatásnak”?
• Mi az előnye a szembesítésnek?
 

Gondoljuk át és beszéljük meg együtt! 


Beszélgetésünket választható, önköltséges reggelivel kötjük egybe.


A reggelin való részvételi szándékáról várjuk szíves visszajelzését a reggeli napját megelőző csütörtök délig az alábbi regisztrációs lap kitöltésével.