Az érdi Keve reggelik 2014. szeptembere óta nyújtják a helyi közösségnek a lehetőséget, hogy a KEVE Társaság küldetésében megfogalmazottak a gyakorlatban is megvalósuljanak. Reggeli alkalmainkat minden hónap második szerdáján tartjuk az Érdi Vigadó Étteremben (Érd, Alsó u. 2.), ahova világnézeti és felekezeti hovatartozástól függetlenül várjuk vendégeinket.

Alkalmainkon kötetlen, kerekasztal jellegű beszélgetésekre törekszünk egy adott témával kapcsolatban - olyan nyitott és mások véleményét tiszteletben tartó üzletemberek, vezetők között, akik készek egymást meghallgatni és a Biblia vezetésre vonatkozó üzeneteit is megismerni. Igyekszünk életszerű és aktuális témákat választani, amiknek megbeszélése által nem csak fejlődünk, növekszünk, hanem közelebb is kerülhetünk egymáshoz. Egy ilyen közösségben könnyebben felismerhetjük és megvalósíthatjuk, hogy mint vezetők, mit tehetünk együtt városunkért. Szeretettel várjuk önt is minden hónap második szerdáján! A szervezők: Hajdú Sándor és Szabó Iván

Következő érdi reggelink:

Következő reggelinket 2018. május 9-én, szerdán tartjuk, amelyre nagy szeretettel várunk!

 

Téma: Váltás

Témavezető: Bogatin Attila

 

Mindenki életében többször eljön a váltás kérdése. Ez lehet munkahely váltás, iskolaváltás, gyülekezetváltás, új projekt, és számtalan más.

Honnan tudod hogy váltanod kell? A te utadon jársz, vagy épp ellenkező irányba haladsz?

 

  • - Mi befolyásolja a váltás melletti döntésed: kudarc, siker, család, szabadidő, stressz, egészség?
  • - Kitől kérj segítséget?
  • - Mennyire gondolhatsz csak magadra, miközben többekért (feleség/férj; gyermekek) felelős vagy?
  • - Ésszerű a döntésed vagy megfutamodás?
     

 

Hívunk, csatlakozz hozzánk, s vitassuk meg együtt a fenti kérdéseket!

Reggeli időtartama: 07:30 - 09:00 között (Köszönjük, hogy figyelsz a pontos érkezésre!)

Helyszín: ÉRDI VIGADÓ Étterem és Kávézó (Érd, Alsó u. 2. Térkép

Beszélgetésünket svédasztalos reggelivel kötjük egybe, melynek díja 1500 Ft.

A részvétel jelentkezéshez kötött. Kérjük, részvételi szándékodat feltétlenül jelezd  május 4-én, reggel 9 óráig, mert az étteremnek szüksége van a létszámra! Jelentkezni az alábbi regisztrációs lap kitöltésével lehet.

Szeretettel várunk!

A témavezetőről:

Bogatin Attila

Feleségemmel Judittal 23 éve élünk együtt Érden, 3 gyermekünkkel. Gyermekeim: 22 éves Bálint, 16 éves Mónika és 15 éves Ákos.
20 éves korom óta vezető beosztásban dolgoztam/dolgozom. Utam során legtöbb időt a kereskedelemben töltöttem. Korábban Spar Magyarországnál, jelenleg pedig a Coop Hungary Pilis régiójánál dolgozom kereskedelmi igazgatóként.
Civil életben Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesületének vagyok elnöke.
KEVE reggeliket 3 éve látogatom. Az Érdi Késői Eső Gyülekezetnek vagyok tagja, ahol Compass Isteni Pénzügyek szeminárium koordinátoraként végzek szolgálatot..