Az érdi Keve reggelik 2014. szeptembere óta nyújtják a helyi közösségnek a lehetőséget, hogy a KEVE Társaság küldetésében megfogalmazottak a gyakorlatban is megvalósuljanak. Reggeli alkalmainkat minden hónap második szerdáján tartjuk az Érdi Vigadó Étteremben (Érd, Alsó u. 2.), ahova világnézeti és felekezeti hovatartozástól függetlenül várjuk vendégeinket.

Alkalmainkon kötetlen, kerekasztal jellegű beszélgetésekre törekszünk egy adott témával kapcsolatban - olyan nyitott és mások véleményét tiszteletben tartó üzletemberek, vezetők között, akik készek egymást meghallgatni és a Biblia vezetésre vonatkozó üzeneteit is megismerni. Igyekszünk életszerű és aktuális témákat választani, amiknek megbeszélése által nem csak fejlődünk, növekszünk, hanem közelebb is kerülhetünk egymáshoz. Egy ilyen közösségben könnyebben felismerhetjük és megvalósíthatjuk, hogy mint vezetők, mit tehetünk együtt városunkért. Szeretettel várjuk önt is minden hónap második szerdáján! A szervezők: Hajdú Sándor és Szabó Iván

Következő érdi reggelink:

Következő reggelinket 2018. február 14-én, szerdán tartjuk, amelyre nagy szeretettel várunk!

 

Téma: Felvenni vagy kiválasztani?

Témavezető: Sánta Endre

 

Témavezetőnk, Sánta Endre a Customer Service vagyis az ügyfélkezelés területén szerzett széleskörű tapasztalatai alapján szeretne beszélgetni és remélhetőleg új ötleteket adni a résztvevőknek. A beszélgetés vezérfonalát a következő kérdés adja:

Mi a különbség a között, "felvenni" egy munkavállalót és "kiválasztani" a legjobbat ?
 

Hívunk, csatlakozz hozzánk, beszéljük meg együtt a téma kapcsán felmerülő kérdéseket, gondolatokat.

 

Reggeli időtartama: 07:30 - 09:00 között (Köszönjük, hogy figyelsz a pontos érkezésre!)

Helyszín: ÉRDI VIGADÓ Étterem és Kávézó (Érd, Alsó u. 2. Térkép

Beszélgetésünket svédasztalos reggelivel kötjük egybe, melynek díja 1500 Ft.

A részvétel jelentkezéshez kötött. Kérjük, részvételi szándékodat feltétlenül jelezd  február 10-én, reggel 9 óráig, mert az étteremnek szüksége van a létszámra! Jelentkezni az alábbi regisztrációs lap kitöltésével lehet.

Szeretettel várunk!

A Témavezetőről:

Sánta Endre

A szakmai múltam zömét a szálloda iparban töltöttem el. 1998-tól 2002-ig a Hilton szálloda new brunswiki (New Jersey, USA) 4 csillagos szállodájában dolgoztam, 2002-től 2006-ig a Ritz-Carlton, Laguna Niguel (California, USA) 5 csillagos "zászlóshajó" tengerparti szállodájában voltam Front Of House manager, majd 2006-ban Budapesten a Boscolo New York Palota 5 csillagos szállodájának nyitó csapatát tanítottam be a recepció és guest-service területeken. Ezt követően 2007-től 2010-ig a pécsi Metro áruház igazgatója voltam. 2011-től keresztény misszióban szolgálok a diósdi Paulus Evangéliumi Közösségnél, mint a Paulus Sport Club Nonprofit Kft sport misszió ügyvezetője.
21 éve vagyok házas, 2 saját gyerek és 3 nevelt gyerek apja.