Az érdi Keve reggelik 2014. szeptembere óta nyújtják a helyi közösségnek a lehetőséget, hogy a KEVE Társaság küldetésében megfogalmazottak a gyakorlatban is megvalósuljanak. Reggeli alkalmainkat minden hónap második szerdáján tartjuk az Érdi Vigadó Étteremben (Érd, Alsó u. 2.), ahova világnézeti és felekezeti hovatartozástól függetlenül várjuk vendégeinket.

Alkalmainkon kötetlen, kerekasztal jellegű beszélgetésekre törekszünk egy adott témával kapcsolatban - olyan nyitott és mások véleményét tiszteletben tartó üzletemberek, vezetők között, akik készek egymást meghallgatni és a Biblia vezetésre vonatkozó üzeneteit is megismerni. Igyekszünk életszerű és aktuális témákat választani, amiknek megbeszélése által nem csak fejlődünk, növekszünk, hanem közelebb is kerülhetünk egymáshoz. Egy ilyen közösségben könnyebben felismerhetjük és megvalósíthatjuk, hogy mint vezetők, mit tehetünk együtt városunkért. Szeretettel várjuk önt is minden hónap második szerdáján! A szervezők: Hajdú Sándor és Szabó Iván

Következő érdi reggelink:

Következő reggelinket a nyári szünetet követően  2018. december 12-én, szerdán tartjuk, amelyre nagy szeretettel várunk!

 

Téma: Megbízni az embereinkben


Témavezető: Illéssy János

 

Nemrégiben tarthattuk meg a GLS Nemzetközi Vezetői Konferencia 2018-as hétvégéjét Budapesten. A visszajelzésekből kitűnt, hogy sok résztvevőnek az egyik legnagyobb hatással Laszlo Bock HR szakértő „A Google-titok” című előadása volt.

Laszlo Bock – miután sok iparágban, rendkívül széles munkakörökben kipróbálta magát – az akkor még induló vállalkozás, a Google HR vezetője lett. Az ő nevéhez fűzhető a mára egyik leghatalmasabb világcég legendásan jó HR rendszerének kiépítése. Laszlo Bock könyvét nemrégiben magyarul is kiadták.

Az előadásban sok meglepő, néha provokatív bölcsesség is elhangzik. Ezek közül több a bizalomra vonatkozik: „Ha bizalmat és tiszteletet adunk embereinknek, ami minden vezetőnek a kötelessége kéne legyen, akkor több kreativitással és nyitottsággal fogják meghálálni, és több értéket fognak önöknek teremteni.” És íme egy másik: „Mi vezetők picivel több szabadságot adjunk, mint amennyivel komfortosak lennénk. Ha nincs diszkomfortunk, nem csináljuk jól. A kényelmetlen érzés jelzi, hogy bízunk bennük.”

A reggelinken az előadás bizalomra vonatkozó 5 perces részét közösen megnézzük.

 

A beszélgetést inspiráló kérdések: 

 

- A magyar munkahelyek mintha hadilábon állnának az alkalmazottakkal szembeni bizalom kérdésével. Egyetértünk? Mi mit látunk a környezetünkben?
- Egy kérdés a bátrabbaknak: Mi magunk hogyan csináljuk?
- Ha adunk is bizalmat beosztottainknak, kollégáinknak, hol van a bizalom „optimális” szintje? Hol van a bizalom „minimális” szintje?
- Mit gondolunk arról a véleményről, hogy csak akkor adunk kellő bizalmat, ha mi magunk már nem érezzük komfortosnak a döntést?
- Milyen vezető volt Jézus ebből a szempontból?
- Mit csináljunk másképp holnaptól?

Gondoljuk át és beszéljük meg együtt!
 

Reggeli időtartama: 07:30 - 09:00 között (Köszönjük, hogy figyelsz a pontos érkezésre!)Helyszín: ÉRDI VIGADÓ Étterem és Kávézó (Érd, Alsó u. 2. Térkép)

Beszélgetésünket svédasztalos reggelivel kötjük egybe, melynek díja 1500 Ft.

​A részvétel jelentkezéshez kötött. Kérjük, részvételi szándékodat feltétlenül jelezd december 7-én, reggel 9 óráig, mert az étteremnek szüksége van a létszámra! Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet. Szeretettel várunk!

Jelentkezési űrlap

A KEVE érdi szervezőcsapata nevében üdvözlettel,

Hajdú Sándor és Szabó Iván