Az érdi Keve reggelik 2014. szeptembere óta nyújtják a helyi közösségnek a lehetőséget, hogy a KEVE Társaság küldetésében megfogalmazottak a gyakorlatban is megvalósuljanak. Reggeli alkalmainkat minden hónap második szerdáján tartjuk az Érdi Vigadó Étteremben (Érd, Alsó u. 2.), ahova világnézeti és felekezeti hovatartozástól függetlenül várjuk vendégeinket.

Alkalmainkon kötetlen, kerekasztal jellegű beszélgetésekre törekszünk egy adott témával kapcsolatban - olyan nyitott és mások véleményét tiszteletben tartó üzletemberek, vezetők között, akik készek egymást meghallgatni és a Biblia vezetésre vonatkozó üzeneteit is megismerni. Igyekszünk életszerű és aktuális témákat választani, amiknek megbeszélése által nem csak fejlődünk, növekszünk, hanem közelebb is kerülhetünk egymáshoz. Egy ilyen közösségben könnyebben felismerhetjük és megvalósíthatjuk, hogy mint vezetők, mit tehetünk együtt városunkért. Szeretettel várjuk önt is minden hónap második szerdáján! A szervezők: Hajdú Sándor és Szabó Iván

Következő érdi reggelink:

Következő reggelinket 2017. november 8-án, szerdán tartjuk, amelyre nagy szeretettel várunk!

 

Téma: Milyen ma egy felelős és versenyképes vállalkozás?

Témavezető: Dr. Ostorházi László

A fenti kérdés megbeszélése kapcsán olyan témát boncolgatunk majd, amely nem csak a vállalkozások vezetői, de minden vezető számára hasznos lehet. Hívunk, csatlakozz hozzánk, beszéljük meg együtt!

Reggeli időtartama: 07:30 - 09:00 között (Köszönjük, hogy figyelsz a pontos érkezésre!)

Helyszín: ÉRDI VIGADÓ Étterem és Kávézó (Érd, Alsó u. 2. Térkép

Beszélgetésünket svédasztalos reggelivel kötjük egybe, melynek díja 1500 Ft.

A részvétel jelentkezéshez kötött. Kérjük, részvételi szándékodat feltétlenül jelezd  november 6-án, reggel 9 óráig, mert az étteremnek szüksége van a létszámra! Jelentkezni az alábbi regisztrációs lap kitöltésével lehet.

Szeretettel várunk!

A Témavezetőről:

Dr. Ostorházi László

Jogász, az Ostorházi Bevonattechnika Kft tulajdonosa, a Magyar Korróziós Szövetség (HUNKOR) elnöke. 1965 szeptember 6-án született Mezőkövesden. 1989 és 1993 között Münchenben élt és dolgozott, ahol különleges bevonatok alkalmazás-technikájával foglalkozott és vállalatvezetést tanult. 2003-ban Japánban szerzett vállalatvezetési ismeretekből és termelékenységi módszerekből tapasztalatot és AOTS bizonyítványt. A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szerzett tanári diplomát 2001-ben, majd jogi diplomát 2007-ben. 2016-ban nemzetközi korróziós szakértői minősítést szerzett. A KÖVET - Egyesület a Fenntartható Gazdálkodásért felügyelő bizottságának tagja. 2014-ben a VOSZ az év vállalkozójának választotta. Nős, 5 gyerek apja.