Az érdi Keve reggelik 2014. szeptembere óta nyújtják a helyi közösségnek a lehetőséget, hogy a KEVE Társaság küldetésében megfogalmazottak a gyakorlatban is megvalósuljanak. Reggeli alkalmainkat minden hónap második szerdáján tartjuk az Érdi Vigadó Étteremben (Érd, Alsó u. 2.), ahova világnézeti és felekezeti hovatartozástól függetlenül várjuk vendégeinket.

Alkalmainkon kötetlen, kerekasztal jellegű beszélgetésekre törekszünk egy adott témával kapcsolatban - olyan nyitott és mások véleményét tiszteletben tartó üzletemberek, vezetők között, akik készek egymást meghallgatni és a Biblia vezetésre vonatkozó üzeneteit is megismerni. Igyekszünk életszerű és aktuális témákat választani, amiknek megbeszélése által nem csak fejlődünk, növekszünk, hanem közelebb is kerülhetünk egymáshoz. Egy ilyen közösségben könnyebben felismerhetjük és megvalósíthatjuk, hogy mint vezetők, mit tehetünk együtt városunkért. Szeretettel várjuk önt is minden hónap második szerdáján! A szervezők: Hajdú Sándor és Szabó Iván

Következő érdi reggelink:

Következő reggelinket 2018. június 13-án, szerdán tartjuk, amelyre nagy szeretettel várunk!

 

Téma: Én osztom be az időmet, vagy az idő oszt be engem?

Témavezető: Osadcow Gergyely

 

Előfordult már veled, hogy a beszélgető partnered ránézett az órájára és azt mondta: „Elnézést, lejárt az időm”? Hasonló esetben Te is szólsz, ha már közeledik a beszélgetés vége?

Történt már veled, hogy puszta udvariasságból nem szakítottad félbe a másik felet akkor sem, ha már lejárt az időd?

Létezik olyan cselekedet, ami egyszerre udvariasság és tiszteletlenség is… és mindegyikünk – legalább egyszer az életében – már elkövette?

Mind eltérő képességekkel, adottságokkal vagyunk megáldva, és más a családi hátterünk, az anyagi javaink… csak egyetlen dologból mért ki Isten ugyanannyit számunkra: az időből.

Az időbeosztásról fogunk beszélni, ezen belül pedig a késésről, halogatásról, a kialakulásuk lehetséges okairól, következményeiről és a megoldáshoz vezető felismerésről, illetve gyakorlati stratégiákról.

• Ha rosszul osztjuk be az időnket (mulasztás: késés, halogatás), akkor ér-e minket veszteség?
• Meddig ér el a hullám ott, ahol a bedobott kő a mulasztás és a víz a környezet?
• Igaz lehet az állítás: „az egyszerű ember egyszerűen veri át magát, a művelt pedig grandiózusan”?
 

Hívunk, csatlakozz hozzánk, s vitassuk meg együtt a fenti kérdéseket!

Reggeli időtartama: 07:30 - 09:00 között (Köszönjük, hogy figyelsz a pontos érkezésre!)

Helyszín: ÉRDI VIGADÓ Étterem és Kávézó (Érd, Alsó u. 2. Térkép

Beszélgetésünket svédasztalos reggelivel kötjük egybe, melynek díja 1500 Ft.

A részvétel jelentkezéshez kötött. Kérjük, részvételi szándékodat feltétlenül jelezd  május 4-én, reggel 9 óráig, mert az étteremnek szüksége van a létszámra! Jelentkezni az alábbi regisztrációs lap kitöltésével lehet.

Szeretettel várunk!

A témavezetőről:

Osadcow Gergely

Osadcow Gergely: 40 éves ingatlan-közgazdász vagyok, jelenleg Dunaharasztin élek párommal. Református családban nőttem fel, most a Golgota gyülekezetének tagja és szolgálója vagyok. Szakterületem az ingatlan közvetítés, értékbecslés, az ingatlan-fejlesztés és a devizahiteles családok segítése. Családi ingatlanirodánk mellett a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségét 2006 óta társadalmi munkában irányítom, illetve a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Ingatlan Osztályának egyik vezetője vagyok.

Mottóm: „Vezető az legyen, ki dicséretért nem liheg, szidástól nem fél, dicsőséget nem halmoz, hírnevet nem hajszol, jutalma a legnagyobb: a társak sikere.” /John Heider/