kozelgo02

Közelgő rendezvények

Üzleti reggelik

Üzlet reggeli sorozatunkat - Érden és a korábban a Gerlóczy Kávéházban megtartott reggeliket - áprilistól on-line formában tartjuk meg. A megszokott személyes találkozás helyett új, online lehetőséget kínálunk, s a virtuális térbe invitáljuk önöket „személyes” találkozásra. A reggeliken új és tartalmas témák feldolgozásával várjuk az érdeklődőket.

Legközelebb 2020.  október 14-én és 16-án 7:30-tól várjuk az ONLINE üzleti reggeliken.  Szerdai témánk:  A vezető függősége, témavezető Szabó Iván lesz, pénteken folytatjuk Hogyan bánjunk nehéz embereinkkel sorozatunkat Illéssy János vezetésével. Ezúttal megvitatandó kérdésünk: Hogy csinálta Jézus?. Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Bővebb információ az október 14-i online reggeliről

Bővebb információ az október 16-i online reggeliről

Ha szeretne előzetes értesítést kapni a reggelik témájáról, kérjük jelezze munkatársaink felé a Keve Társaság elérhetőségein vagy honlapunk nyitó oldalán iratkozzon fel hírlevelünkre.

Az üzleti reggelikről

   

Szeretettel várjuk rendezvényeinken!

 

kozelmult

Közelmúltban történt

Online Üzleti reggeli

Egyik legutóbbi – a koronavírus járvány miatt kialakult helyzetben online módon megtartatott – üzleti reggelink témája egy izgalmas vezetői kérdéskör volt: JUTALMAZZUK AZ ELTÉRŐ VÉLEMÉNYEK MEGFOGALMAZÓIT. Szalai Zsolt, a rendezvény témavezetője megpróbálta az elhangzott sok-sok gondolatot rendszerbe foglalni a teljesség igénye nélkül:


"Beszélgetésünket egy Peter Drucker idézettel kezdtük: „A vezető legfontosabb dolga a valóság meghatározása”. Az idézet nehéz helyzet elé állít bennünket, hiszen fontos megérteni, hogy mit jelent pontosan a valóság. Kinek a szemszögéből próbálok megérteni egy adott helyzetet, illetve ki látja igazán a valóságot? Remek példa volt az asztal közepére rakott Rubik kocka, mely – minden oldalán szabályosan kirakva – mindenki számára más színt, és így akár más valóságot mutat, mégis ugyan arról a tárgyról beszélünk. ...

Szalai Zsolt teljes beszámolója az eseményről ITT olvasható teljes terjedelmében

Szeretettel várjuk Önt is legközelebbi üzleti reggelinken!

 cs

Keresztény Vezetői Akadémia


2020. szeptemberében a KEVE Akadémia negyedik évadát indítjuk útjára. Az "Elkötelezett vezető" kurzusról itt olvashat bővebb információt. Az előző, 2019/2020-as képzési év "Értékvezérelt vezetés" kurzusának néhány előadásából az alábbi videók megtekintésével kaphat ízelítőt.


A jó visszajelzés Dr Tomka János
A tervezés alapvető kérdései Dr. Szalai Zsolt
A munkahelyi légkör Dr. Tomka János

Missziós modell vászon Dr. Szalai Zsolt
Ügynökelmélet és sáfárság Dr. Illéssy János
Biblikus pénzügyi alapok Dr Illéssy János

cs

  

 
 

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre

captcha 
Adatkezelési tájékoztató elfogadása

Kérjük, írja be a felhasználói fiókjához tartozó e-mail-címet. Felhasználónevét meg fogjuk küldeni az e-mail-címére, amennyiben megtaláljuk az adatbázisunkban.