kozelgo02

Közelgő rendezvények

Compass Club

Szeretettel várjuk Önt Compass Club rendezvénysorozatunk következő alkalmára

2020. február 1-én 9:30-tól  

Témánk: Hogyan viszonyuljunk a megtakarításokhoz és befektetésekhez alacsony vagy      0 %-os kamatkörnyezetben?

Szakértőnk ismét Tassi Miklós közgazdász, tanácsadó lesz. A rendezvény részleteiről hamarosan olvashat tájékoztatást itt honlapunkon
Addig is jegyezze elő naptárában és regisztráljon az alábbi linken.

Regisztrációs lehetőség ITT található.

 

cs

 

Üzleti reggelik

Üzlet reggeli sorozatunk mindkét helyszínén - Érden és a Gerlóczy Kávéházban- havonta egy-két alkalommal új és tartalmas témák feldolgozásával várjuk az érdeklődőket.

2019. december 11-én új helyszínen (a Centrál Borház Étterem és Panzióban) várjuk majd Önt az érdi üzleti reggeli beszélgetésre. Téma: Lendület - a vezető barátja. Előadónk ezúttal Kapocs Attila lesz.  A Gerlóczy reggeli következő alkalma november 29-én lesz. Témánk: Miért osszam meg terveimet munkatársaimmal? Témavezető: Illéssy János.

Ha szeretne előzetes értesítést kapni a reggelik témájáról, kérjük jelezze munkatársaink felé a Keve Társaság elérhetőségein.

Az üzleti reggelikről

 

Szeretettel várjuk rendezvényeinken!

 

kozelmult

Közelmúltban történt

Compass Club

2019. októberében a társaság "Compass - Isteni pénzügyek" szolgálati ága új rendezvénysorozatot indított útjára. A  klub alkalmai ingyenesek, előzetes regisztrációt követően bárki számára nyitottak. Első klubnapunkon egy nagyon aktuális témát beszéltünk át: Hogyan viszonyuljunk a hitelfelvételhez alacsony vagy 0%-os kamatkörnyezetben?

A 2008-2009-es gazdasági válság, mely az egész világon végigsöpört, világossá tette, hogy a világgazdaság sokkal törékenyebb, mint azt az emberek nagy része gondolná. Alig egy évtizeddel később, a hitelfelvétel ismét elgondolkodtató mértéket ölt. 

A téma aktualitását igazolta, hogy jóval a regisztrációs határidő előtt elértük a maximális létszámot. A szolgálat munkatársai először bemutatták a Compass szolgálatot, és elmondták, miért is szerveződött a Compass Club. Majd elhangzott egy bizonyságtétel arról, miért fontos a pénzügyeinkben és a hitelfelvételben is a Biblia útmutatását követnünk. 

Tassi Miklós közgazdász, tanácsadó, a téma szakértőjeként bemutatta a hitelek alapvető fajtáit, és a hiteligénylések mögött húzódó leggyakoribb okokat (élethelyzeteket) saját munkatapasztalatai alapján. A résztvevők sokat tanulhattak abból, ahogyan bemutatta az egyes élethelyzetek előnyeit és kockázatait hitelezési szempontból. A rendezvény második részében arról beszélgettek a résztvevőkkel, hogy egyes konkrét lehetőségeik, kockázataik, félelmeik tekintetében mit tehetnek ők maguk, mire érdemes figyelniük, egy-egy döntésnek milyen következményeivel számolhatnak.

Legközelebb - a résztvevők kérései és javaslatai alapján - valószínűleg egy hasonlóan izgalmas témáról, a befektetésekről beszélgetünk majd. Ha szeretne időben értesülni a rendezvényről, kérjük, jelezze társaságunk elérhetőségein előzetes részvételi szándékát.

 cs

Keresztény Vezetői Akadémia


2019. szeptemberében a KEVE Akadémia harmadik évadát indítottuk útjára. Az "Értékvezérelt vezetés" kurzus interaktív képzési alkalmairól itt olvashat bővebb információt.


Az akadémián elhangzó témákkal kapcsolatosan az alábbi linkeken keresztül elérhető videók adnak ízelítőt:
A jó visszajelzés Dr Tomka János
A tervezés alapvető kérdései Dr. Szalai Zsolt
A munkahelyi légkör Dr. Tomka János

cs

  

 
 

MMfo

E heti Monday Manna

Szeretettel ajánljuk e heti Monday Mannánkat, melyet az igeversre kattintva olvashat, illetve hétfő reggelenként 8:20-kor a Mária Rádióban meg is hallgathatja az aktuális Mannát. Jó olvasást és áldott hetet kívánunk!


„Ezért ha valaki Krisztusban van, új teremtés az: a régi elmúlt, és íme: új jött létre.” (Pál második levele a korinthusiakhoz 5, 17)

 

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre

captcha 
Adatkezelési tájékoztató elfogadása

Kérjük, írja be a fiókja e-mail-címét, melyre küldünk Önnek egy ellenőrző kódot. Az ellenőrző kód átvétele után meg tudja majd adni a fiókja új jelszavát.