Isten szeret és gondoskodik rólunk életünk valamennyi területén. Talán tudod, hogy a Bibliában 2350 igevers szól a pénzről, vagyonról, sáfárságról, és Jézus is gyakran beszél tanításaiban a pénz kezeléséről.

Compass szolgálatunk célja, hogy felhívja a figyelmet a Biblia jövedelemszerzésről, megtakarításról, hitelről, adakozásról szóló üzeneteire.

Szeretettel hívunk, csatlakozz hozzánk a Keve Társaság "Compass - Isteni pénzügyek" szolgálati ágának új, ingyenes rendezvény sorozatán, melyet           2019. október 12-én indítunk útjára, Compass Club néven.

Első rendezvényünk témája: Hogyan viszonyuljunk a hitelfelvételhez alacsony vagy 0%-os kamatkörnyezetben?

A 2008-2009-es gazdasági válság, mely az egész világon végigsöpört, világossá tette, hogy a világgazdaság sokkal törékenyebb, mint azt az emberek nagy része gondolná. Alig egy évtizeddel később, a hitelfelvétel ismét elgondolkodtató mértéket ölt. A téma tehát nagyon aktuális.

Szeretettel várunk!

Regisztrálok  

 

 

 

 

 

 

 

 

2019. őszén útjára indítjuk a Keve Társaság új rendezvény sorozatát Compass Club néven. Az ingyenes klub keretében rendszeresen tartunk majd összejöveteleket, ahol fontos és sokakat érintő pénzügyi témákat vitatunk meg.


Rendezvényünkkel lehetőséget biztosítunk:


• hogy találkozhass olyan emberekkel, akik elvégezték a szemináriumot és szívesen megosztják velünk személyes tapasztalataikat
• átismételheted a 9 terület közül azt, ami legközelebb áll szívedhez, vagy ahol még tovább szeretnél fejlődni
• kérdéseket tehetsz fel a számodra még nem egyértelmű dolgokról

Ott a helyed a club rendezvényein:


• ha Isten kegyelméből az életedben változások történtek, történnek
• ha keresed a további lépéseket,
• ha tele vagy kérdésekkel,
• ha változásra vágysz, de eddig nem történt meg az életedben,
• ha közösen szeretnél imádkozni azokért, akiknek segítséget jelentene egy ilyen szeminárium,
• ha nem végezted el a szemináriumot, és érdekel a Biblia tulajdonra, kiadásainkra, adósságra, adakozásra, megtakarításra, tanácskérésre, munkára, válságkezelésére és örökkévalóságra vonatkozó iránymutatásai.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden élet, minden személy egyedi. Ugyanakkor vannak olyan élethelyzetek, életszakaszok, amikben szinte mindnyájan szembesülünk ugyanazokkal a döntésekkel és feladatokkal.


Arról beszélgetünk ez alkalommal, hogy hitelekkel kapcsolatban mik a legjellemzőbb szituációk életünkben, - legyünk akár pályakezdők, vagy életünk derekán járók, esetleg nyugdíjas éveinkre készülők - és ilyenkor mire ügyeljünk különösen.

Azt is megbeszéljük, hogy a jelenlegi hazai hitelpiac milyen lehetőségeket, kihívásokat és kockázatokat tartogat számunkra, mire érdemes figyelni családalapítóként, és mit tartsunk szem előtt, ha már felnőtt gyermekeink vannak.

Végül, de nem utolsó sorban beszélgetünk arról is, hogyan álljunk a világ kínálta lehetőségekhez keresztény emberként, figyelembe véve a Biblia tanítását.


Szakértőnk Tassi Miklós - közgazdász, tanácsadó, független mediátor lesz. Témavezetők: Bogatin Attila – Compass koordinátor, Kolossváry Judit - keresztyén coach és Szalai Zsolt - közgazdász, a Keve Társaság elnöke.

Időpont: 2019. október 12. 9:30-13:00 óráig

Helyszín: Keve Társaság irodája (1088 Budapest, Gutenberg tér 2. félemelet 3., 35-ös kapucsengő)


A klubnapot választható, önköltséges ebéddel zárjuk a közeli Loyola Caféban.

 

 

 

 

 

 

 

 

A Compass Club alkalmain a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A klubnapot választható, önköltséges ebéddel zárjuk.

Regisztrálni az alábbi linken elérhető regisztrációs íven vagy e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen is lehet.


Regisztráció