Minden élet, minden személy egyedi. Ugyanakkor vannak olyan élethelyzetek, életszakaszok, amikben szinte mindnyájan szembesülünk ugyanazokkal a döntésekkel és feladatokkal.


Arról beszélgetünk ez alkalommal, hogy hitelekkel kapcsolatban mik a legjellemzőbb szituációk életünkben, - legyünk akár pályakezdők, vagy életünk derekán járók, esetleg nyugdíjas éveinkre készülők - és ilyenkor mire ügyeljünk különösen.

Azt is megbeszéljük, hogy a jelenlegi hazai hitelpiac milyen lehetőségeket, kihívásokat és kockázatokat tartogat számunkra, mire érdemes figyelni családalapítóként, és mit tartsunk szem előtt, ha már felnőtt gyermekeink vannak.

Végül, de nem utolsó sorban beszélgetünk arról is, hogyan álljunk a világ kínálta lehetőségekhez keresztény emberként, figyelembe véve a Biblia tanítását.


Szakértőnk Tassi Miklós - közgazdász, tanácsadó, független mediátor lesz. Témavezetők: Bogatin Attila – Compass koordinátor, Kolossváry Judit - keresztyén coach és Szalai Zsolt - közgazdász, a Keve Társaság elnöke.

Időpont: 2019. október 12. 9:30-13:00 óráig

Helyszín: Keve Társaság irodája (1088 Budapest, Gutenberg tér 2. félemelet 3., 35-ös kapucsengő)


A klubnapot választható, önköltséges ebéddel zárjuk a közeli Loyola Caféban.