cc202104 hp  

 

​​2021. március 24. 19:00-20:30 óráig  ONLINE rendezvény

Téma: ÖNGONDOSKODÁS  -  LAKHATÁS/OTTHONTEREMTÉS        

Ebben az évben egy nagyon aktuális témát, az ÖNGONDOSKODÁS témakörét szeretnénk több oldalról körüljárni. Ez is egyike a megosztó kérdésköröknek a keresztények között. Fontos az öngondoskodás? Nem önzés ez? Nem Istenre kell inkább hagyatkoznunk, hogy Ő gondoskodjon rólunk? Miben különbözik a bibliai alapú öngondoskodás attól, amit a világ ma sugall?

Az év folyamán ennek a témának a különböző aspektusait - ingatlanvásárlás, végrendelet, befektetés, stb. - fogjuk megvizsgálni klub rendezvényeinken.

Első alkalommal a LAKHATÁS/OTTHONTEREMTÉS lesz beszélgetésünk középpontjában.

Az ingatlan vásárlással kapcsolatos döntések mindig alapos előkészítést, körültekintést igényelnek, s életünk folyamán, annak különböző szakaszaiban akár többször is szembesülünk velük. Legyen szó akár otthonteremtésről, befektetésről, örökségről, az ingatlannal kapcsolatos döntéseket nélkülözhetetlen a Biblia szemszögéből vizsgálni.

Hívunk, tarts velünk, beszéljük meg együtt, milyen élethelyzetekben merülhetnek fel ingatlannal kapcsolatos kérdések és hogyan hozhatunk minél bölcsebb döntéseket egy-egy adott helyzetben.

Örülünk, ha te is megosztod majd tapasztalataidat, hiszen a Compass Club fontos célja, hogy építhessünk egymás – saját életében megélt, vagy akár saját kárán megtanult - bölcsességére pénzügyeink kezelésében, és segíthessük egymást a pénzügyi tanítványság útján.