valsag2  

 

​​2021. június 16. 19:00-20:30 óráig  ONLINE rendezvény

Téma: ÖNGONDOSKODÁS  -  VÁLSÁGRA VALÓ FELKÉSZÜLÉS        

Ebben az évben egy nagyon aktuális témát, az ÖNGONDOSKODÁS témakörét járjuk körül több oldalról. Ez is egyike a megosztó kérdésköröknek a keresztények között. Fontos az öngondoskodás? Nem önzés ez? Nem Istenre kell inkább hagyatkoznunk, hogy Ő gondoskodjon rólunk? Miben különbözik a bibliai alapú öngondoskodás attól, amit a világ ma sugall?

Az év folyamán ennek a témának a különböző aspektusait - ingatlanvásárlás, végrendelet, befektetés, stb. - vizsgáljuk meg klub rendezvényeinken.

Márciusban, az első alkalommal a LAKHATÁS/OTTHONTEREMTÉS volt beszélgetésünk középpontjában.

Most következő alkalmunkon a VÁLSÁGRA VALÓ FELKÉSZÜLÉS témakörét járjuk körbe.

A válság, vagy legalább nehéz helyzet nagyon sokféle okból kialakulhat életünkben. Lehet ez személyes természetű (pl. betegség, kapcsolati problémák, munka elvesztése stb.), de lehet tőlünk független körülmény (általános gazdasági problémák, járványhelyzet, munkahely problémái stb.). Egy közös nevező van az okokban: előre a legritkább esetben látható bekövetkezésük. Mégis a nagy kérdés az, hogy lehet-e és ha igen, akkor hogyan felkészülni egy ilyen helyzetre?

Hívunk, tarts velünk, beszéljük meg együtt, milyen lehetőségeink vannak a felkészülésben, előre gondolkodásban és hogyan hozhatunk minél bölcsebb döntéseket egy-egy nehéz/válságos helyzetben.

Örülünk, ha te is megosztod majd tapasztalataidat, hiszen a Compass Club fontos célja, hogy építhessünk egymás – saját életében megélt, vagy akár saját kárán megtanult - bölcsességére pénzügyeink kezelésében, és segíthessük egymást a pénzügyi tanítványság útján.