A képzésen előadó szakemberek

TJ Fnykp4Dr. Tomka János – villamosmérnök és mérnöktanár, gazdálkodás- és szervezéstudományokból szerzett PhD fokozatot. 1993−2014 között a KPMG-nél dolgozott felső vezetői beosztásokban. Főiskolai tanár a Pünkösdi Teológiai Főiskolán, vezetési szakértő. Az MTA Tudásmenedzsment Munkabizottsága, a Magyar Mérnökakadémia és a Menedzserek Országos Szövetségének tagja. A Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társasága (KEVE) tagja, 1994−2004 között elnöke. Számos előadást tartott, cikkeket és könyveket írt többek között a Biblia és a vezetés kapcsolatáról. Nős, felesége építészmérnök, három felnőtt gyermekük és két unokájuk van.

Illssy JnosDr. Illéssy János − hazai mérnöki (MSc) és amerikai pénzügyi (MBA, PhD) tanulmányai után az elmúlt közel két évtizedben pénzügyi felső vezetői, CFO feladatokat látott el. 2008 óta saját tanácsadó cégének keretein belül folytat vállalati pénzügyi tanácsadást és MBA szintű oktatást magyar és külföldi egyetemeken. A Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társaságának 3 terminuson keresztül volt elnöke, és ma is aktív tagja. Társvezetője a Compass – Isteni pénzügyek és a Gerlóczy üzleti reggeli szolgálatoknak. Nős, három gyermeke van, Piliscsabán él.

ZsoltDr. Szalai Zsolt − hazai és angliai tanulmányait követően az elmúlt három évtizedben felső vezetői feladatokat látott el a hazai és külföldi bankszektorban, valamint tőkebefektető társaságokban. Jelenleg saját tulajdonú cégében üzletviteli tanácsadó. Karrierje során kiterjedt tapasztalatot szerzett vállalatfinanszírozási, tőkepiaci, projektfinanszírozási és innováció menedzsment területeken. Oktatói feladatok lát el a Károli Gáspár Református Egyetemen, a Pünkösdi Teológiai Főiskolán és a Bakke Graduate Unversity-n. 2012 óta tagja a Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társaságának, 2013−2016 között alelnöke, 2016 áprilisától elnöke. Nős, két felnőtt  gyermeke van, Szentendrén él.