A Monday Manna (MM), nevéhez hűen valódi lelki táplálék. A minden hétfőn megjelenő, heti útravalónak szánt írás inspiráló keresztény üzeneteket hordoz. Kihívásokkal szembesít, gondolkodásra késztet, ötleteket ad, vagy éppen lelkesít egy-egy kiválasztott üzleti téma, vagy probléma kapcsán. Bár témaválasztása üzleti, de az adott témát minden esetben Isten igéjének „szemüvegén” át igyekszik megvizsgálni, körüljárni és megvilágítani.

 

Ezen a szolgálaton keresztül Krisztus beszéde számos magyar vezető és vállalkozó emberhez jut el. Leginkább az Egyesült Államokbeli társszervezet (CBMC International) által közreadott Monday Manna kiadványokat fordítjuk le és juttatjuk el azok számára, akik örömmel indítják a hetet ezzel a lelki táplálékkal. Feladatunk nem csak a CBMC International által megküldött kiadványok fordításának koordinálása, hanem hazai szerzők írásainak megjelentetése is.

 

Jelenleg 5 fő 1-1 esetben és további 3 fő rendszeresen vállal részt a fordításban, lektorálásban. Örömmel várjuk önkéntesek jelentkezését, akik szívesen vállalnának fordítási feladatokat.
 

 

Honlapunkon rendszeresen olvashatja az aktuális Monday Mannákat, és a KEVE Társaság facebook oldalán is időről-időre talál ajánlásokat az írásokból.

 

Amennyiben szeretné heti rendszerességgel olvasni ezeket az írásokat, kérjük, iratkozzon fel honlapunk főoldalán az angol vagy magyar nyelvű Monday Manna hírlevelekre, s mi hétfő reggelente elküldjük azt önnek a megadott e-mail címre.

 

 

 

Szeretettel ajánljuk e heti Monday Mannánkat, melyet az igeversre kattintva olvashat, illetve hétfő reggelenként 8:20-kor a Mária Rádióban meg is hallgathatja az aktuális Mannát. Jó olvasást és áldott hetet kívánunk!

„Áldott az Isten, a mi Urunk Jézus Krisztus Atyja, az irgalom Atyja és minden vigasztalás Istene, aki megvigasztal minket minden nyomorúságunkban, hogy mi is megvigasztalhassunk másokat minden nyomorúságban azzal a vigasztalással, amellyel Isten vigasztal minket.” (Pál második leve a korinthusiakhoz 1, 3-4)