A budapesti helyszínű üzleti reggeliket kéthetente, minden második péntek reggel 7:30 órától tartjuk a Gerlóczy Kávéházban (1052 Budapest, Gerlóczy u. 1.). Szeretettel hívjuk, várjuk önt is egy-egy vezetéssel kapcsolatos téma közös feldolgozására és a biblikus válaszok megismerésére. Gyakran van olyan meghívott témavezetőnk, aki területének és az adott témának elismert szakértője, kiválósága.

Jó együtt gondolkodni egy-egy felvetett kérdéskörön, és magunkkal vinni, továbbgondolni mások véleményét, gondolatait. Gyakran tapasztaljuk, hogy az elhangzottak nem csak elméleti muníciót adnak az elkövetkező napokra, de közelebb visznek éppen aktuális problémáink, kérdéseink megoldásához, megválaszolásához is.
Beszélgetésünket választható, önköltséges reggelivel kötjük egybe. Jöjjön el, és hozza el barátját, kollégáját is! A szervezők: Illéssy János és Ferenczi Réka

 

Következő Gerlóczy reggelink:

Következő Gerlóczy munkareggelinket  2019. május 17-én, pénteken, 7:30-kor tartjuk a Gerlóczy Kávéházban (1052 Budapest, Gerlóczy utca 1.), amelyre szeretettel hívjuk és várjuk! 

Témavezető: Ferenczi Réka
Téma: Kreativitás a munkahelyen

 

A legnagyobb különbség az ember és más teremtmény között a kreativitásunk. A Biblia azt mondja, hogy Isten az embert a saját képmására teremtette; a kezdetektől olyan kreatívnak szánt minket, mint Ő maga.


Mind a munkahelyen, mind azon kívül a kreativitás az egyik legjobb versenytényezőnk. Ha csak másolunk, nem leszünk soha kiugróak, kiemelkedőek, különlegesek.

Beszélgetésünket segítő kérdések:

  • Mi számít kreativitásnak, mitől kreatív valaki?
  • Hogyan tudjuk a legunalmasabb munkába is kreativitást belevinni?
  • Szükséges mindig kreatívnak lennünk?
  • Hogyan lehet a kreatív munkatársakat bátorítani, vagy épp elfojtani?

 

Gondoljuk át és beszéljük meg együtt!

Beszélgetésünket választható, önköltséges reggelivel kötjük egybe.

A reggelin való részvételi szándékáról várjuk szíves visszajelzését a reggeli napját megelőző csütörtök délig az alábbi linken:

Gerlóczy reggeli regisztráció