A budapesti helyszínű üzleti reggeliket kéthetente, minden második péntek reggel 7:30 órától tartjuk a Gerlóczy Kávéházban (1052 Budapest, Gerlóczy u. 1.). Szeretettel hívjuk, várjuk önt is egy-egy vezetéssel kapcsolatos téma közös feldolgozására és a biblikus válaszok megismerésére. Gyakran van olyan meghívott témavezetőnk, aki területének és az adott témának elismert szakértője, kiválósága.

Jó együtt gondolkodni egy-egy felvetett kérdéskörön, és magunkkal vinni, továbbgondolni mások véleményét, gondolatait. Gyakran tapasztaljuk, hogy az elhangzottak nem csak elméleti muníciót adnak az elkövetkező napokra, de közelebb visznek éppen aktuális problémáink, kérdéseink megoldásához, megválaszolásához is.
Beszélgetésünket választható, önköltséges reggelivel kötjük egybe. Jöjjön el, és hozza el barátját, kollégáját is! A szervezők: Illéssy János és Ferenczi Réka

 

Következő Gerlóczy reggelink:

Következő "Gerlóczy munkareggelinket" 2020. május 29-én, pénteken 7:30-tól 9 óráig, a megszokottól eltérő módon, online formában tartjuk meg, amelyre szeretettel hívjuk és várjuk!

 

Témavezető: Balassa Beatrix


Téma:  Reziliencia

 

Az elmúlt hetekben természetszerűleg többször beszélgettünk a jelenlegi koronavírus (COVID-19) járvány okozta váratlan helyzetről. Ez a világunk szinte minden szegletében új kihívás elé állítja az embereket, a vezetőiket, a szervezeteket, az egészségügyi rendszereket, az egész társadalmat, illetve a gazdasági életre is azonnali és közvetlen hatást gyakorol.

Múlt alkalommal egy különleges "lelki gyakorlat"-ban lehetett részünk, egy filozófikus beszélgetés, vita keretében, arról elmélkedtünk, hogy miért engedi meg Isten a rossz dolgokat, és hogyan van velünk és segít ISTEN ezekben a kivételes időkben.

A mostani időszakban (is) nagyon fontos, hogy minden körülöttünk történő változás közepette reziliensek, azaz rugalmasak, és ellenállóak legyünk. Ezen képességünket, tulajdonságunkat azonban tudatosan kell fejlesztenünk.

A reziliencia témát több aspektusból szeretnénk most megvizsgálni.

Az alábbi kérdések segítik az elmélkedésünket és vezetik a beszélgetést:

  • Mit jelent a reziliencia? Mit jelent, hogy reziliens?
  • Mi, egyénként, hogyan lehetünk reziliensek?
  • A cégünk, a szervezet, ahol tevékenykedünk, dolgozunk, szolgálunk - hogyan lehet reziliens?
  • Hogyan lehet a stresszel, kihívásokkal szemben reziliensnek lenni? Egészségileg is?
  • Gazdasági szempontból hogyan közelítsük meg ezt a kérdést?
  • Pénzügyi szempontból mit jelent, hogy reziliens egy vállalkozás és a pénzügyi menedzsmentünk?
  • Mi a bibliai útmutatás ezekben a témákban? Hogyan mutatta ezt be Jézus?
  • Compass, mint praktikus megközelítés és segítség a pénzügyekre vonatkozóan.

Gondoljuk át és beszéljük meg együtt!

Beszélgetésünket tehát online tartjuk, jelentkezni az alább található regisztrációs formon lehet. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, csak a csatlakozáshoz előzetesen megküldött linkkel lehetséges.

A Zoom alkalmazás nagyszerű lehetőséget biztosít az online rendezvényekhez. Használata résztvevői oldalról nagyon egyszerű - tulajdonképpen egy előzetesen megküldött link megnyitásával történik a csatlakozás - és teljes mértékben biztonságos. Akár egy mobiltelefon is megfelelő lehet a részvételhez.
A regisztráció elengedhetetlen a csatlakozáshoz, a szükséges linket csak a jelentkezőkkel tudjuk megosztani. Számukra természetesen minden esetben részletes instrukciókat küldünk.

Regisztráció

 

 Szeretettel várjuk!