A budapesti helyszínű üzleti reggeliket kéthetente, minden második péntek reggel 7:30 órától tartjuk a Gerlóczy Kávéházban (1052 Budapest, Gerlóczy u. 1.). Szeretettel hívjuk, várjuk önt is egy-egy vezetéssel kapcsolatos téma közös feldolgozására és a biblikus válaszok megismerésére. Gyakran van olyan meghívott témavezetőnk, aki területének és az adott témának elismert szakértője, kiválósága.

Jó együtt gondolkodni egy-egy felvetett kérdéskörön, és magunkkal vinni, továbbgondolni mások véleményét, gondolatait. Gyakran tapasztaljuk, hogy az elhangzottak nem csak elméleti muníciót adnak az elkövetkező napokra, de közelebb visznek éppen aktuális problémáink, kérdéseink megoldásához, megválaszolásához is.
Beszélgetésünket választható, önköltséges reggelivel kötjük egybe. Jöjjön el, és hozza el barátját, kollégáját is! A szervezők: Illéssy János és Ferenczi Réka

 

Következő Gerlóczy reggelink:

Következő Gerlóczy munkareggelinket  2019. zeptember 20-án, pénteken, 7:30-kor tartjuk a Gerlóczy Kávéházban (1052 Budapest, Gerlóczy utca 1.), amelyre szeretettel hívjuk és várjuk! 

 

Témavezető: Illéssy János
Téma: rtelmünk megújulása

 

 

Szeptember eleje nem csak az iskolásoknak, diákoknak, oktatóknak jelent új esztendőt: A nyári szünet (amikor sok helyen „még a fű sem nő”) és reményeink szerint a pihenés szakasza után az üzleti élet is ilyenkor szokott visszatérni a megszokott kerékvágásba, ilyenkor pörög fel újra. Visszatérnek a régi feladatok, ismét érezzük a nyomást. Sokszor azt is érezzük, hogy bizony igazodnunk kell a világhoz, ahogy Pál apostol megint oly bölcsen és igazan írta.

De mindennek ugyanúgy kell történnie, „ahogy szokott”? Az ige fényében nem kéne – ilyenkor különösen – megkérdeznünk magunktól, hogy mi az Isten akarata, mi az, ami jó, ami neki tetsző és tökéletes? Igen, még a munkahelyen is!

Az évad első alkalmán arra hívjuk meg a résztvevőket, hogy segítsünk egymásnak:

  • Ki hogyan éli meg a megújulás szükségességét?
  • Milyen területeken kell ellenálljunk a nyomásnak, hogy ne igazodjunk a világhoz?
  • Mit jelent „értelmünk megújulása”?
  • Hogyan keressük Isten akaratát és miképpen tartjuk meg ezt a „szokásunkat” hosszabb távon is?

Gondoljuk át és beszéljük meg együtt!

Beszélgetésünket választható, önköltséges reggelivel kötjük egybe.

A reggelin való részvételi szándékáról várjuk szíves visszajelzését a reggeli napját megelőző csütörtök délig az alábbi linken:

Gerlóczy reggeli regisztráció