A budapesti helyszínű üzleti reggeliket kéthetente, minden második péntek reggel 7:30 órától tartjuk a Gerlóczy Kávéházban (1052 Budapest, Gerlóczy u. 1.). Szeretettel hívjuk, várjuk önt is egy-egy vezetéssel kapcsolatos téma közös feldolgozására és a biblikus válaszok megismerésére. Gyakran van olyan meghívott témavezetőnk, aki területének és az adott témának elismert szakértője, kiválósága.

Jó együtt gondolkodni egy-egy felvetett kérdéskörön, és magunkkal vinni, továbbgondolni mások véleményét, gondolatait. Gyakran tapasztaljuk, hogy az elhangzottak nem csak elméleti muníciót adnak az elkövetkező napokra, de közelebb visznek éppen aktuális problémáink, kérdéseink megoldásához, megválaszolásához is.
Beszélgetésünket választható, önköltséges reggelivel kötjük egybe. Jöjjön el, és hozza el barátját, kollégáját is! A szervezők: Illéssy János és Ferenczi Réka

 

Következő Gerlóczy reggelink:

Következő Gerlóczy munkareggelinket  2019. október 18-án, pénteken, 7:30-kor tartjuk a Gerlóczy Kávéházban (1052 Budapest, Gerlóczy utca 1.), amelyre szeretettel hívjuk és várjuk! 

 

Témavezető: Illéssy János
Téma: Hogyan kezelje a keresztény ember a gazdagságot? (2. rész) 

 

 

Az előző, őszinte és tartalmas beszélgetéskor indítottuk el ezt a témát, és olyan mélynek találtuk, hogy megállapítottuk: a témát folytatni szeretnénk.

Most pénteken ez következik. A következő kérdések segítenék az ismételt tartalmas beszélgetést:

- Már a címben szereplő kérdés alanyánál megállhatunk egy pillanatra: Ki a keresztény? Ki keresztény az emberi, társadalmi megítélés szerint, és ki az a Biblia szerint?
- Mit tanít a Biblia a vagyonról?
- Lehetséges-e követni ma is a Biblia anyagiakra vonatkozó tanítását?
- Milyen nehézségei vannak? Milyen azonnali előnyei vannak?

Gondoljuk át és beszéljük meg együtt!

Beszélgetésünket választható, önköltséges reggelivel kötjük egybe.

A reggelin való részvételi szándékáról várjuk szíves visszajelzését a reggeli napját megelőző csütörtök délig az alábbi linken:

Gerlóczy reggeli regisztráció