Az érdi Keve reggelik 2014. szeptembere óta nyújtják a helyi közösségnek a lehetőséget, hogy a KEVE Társaság küldetésében megfogalmazottak a gyakorlatban is megvalósuljanak. Reggeli alkalmainkat minden hónap második szerdáján tartjuk az Érdi Vigadó Étteremben (Érd, Alsó u. 2.), ahova világnézeti és felekezeti hovatartozástól függetlenül várjuk vendégeinket.

Alkalmainkon kötetlen, kerekasztal jellegű beszélgetésekre törekszünk egy adott témával kapcsolatban - olyan nyitott és mások véleményét tiszteletben tartó üzletemberek, vezetők között, akik készek egymást meghallgatni és a Biblia vezetésre vonatkozó üzeneteit is megismerni. Igyekszünk életszerű és aktuális témákat választani, amiknek megbeszélése által nem csak fejlődünk, növekszünk, hanem közelebb is kerülhetünk egymáshoz. Egy ilyen közösségben könnyebben felismerhetjük és megvalósíthatjuk, hogy mint vezetők, mit tehetünk együtt városunkért. Szeretettel várjuk önt is minden hónap második szerdáján! A szervezők: Hajdú Sándor és Szabó Iván

Következő érdi reggelink:

Következő reggelinket a nyári szünetet követően  2019. május 8-án, szerdán tartjuk, amelyre nagy szeretettel várunk!

 

Téma: Jól osztjuk be a 24 óránkat? Avagy mire fókuszálunk egy átlagos hétköznapon?


Témavezető: Bogatin Attila

 

A történelem legnagyobb hatást keltő vezetőjének 3 évre volt szüksége, hogy küldetését teljesítse. Vajon, hogy csinálta? Mire fókuszált, hogy osztotta be az idejét, mivel mennyit foglalkozott?

Talán te is észrevetted, hogy rohannak a napok, rohamosan ketyeg az óra, egy csomó dologra nem jut idő!
 
  • Vajon mi is azzal foglalkozunk, ami fontos számunkra, vagy sodródunk az árral?
  • Valóban Te osztod be, vagy sokszor mások osztják be az idődet? (pl. kötelező iskolai programok, hitel miatt kényszerpályán vagy, vagy munkamániás vagy, vagy csak éppen nem tudsz/akarsz nemet mondani)
  • Túlkínálat van szabadidő tekintetében is. Kiválóbbnál kiválóbb programok hada vesz körül. Jó ez vagy éppen életünk legújabb csapdája?!

A témavezetőről:

​Bogatin Attila vagyok, háromgyermekes családapa, a Késői Eső Gyülekezet tagja. Korábban Magyarország vezető multinacionális kereskedelmi vállalatainál dolgoztam vezető pozícióban, most pedig egy nemrég indított vállalkozásban vagyok ügyvezető igazgató, mely a profit mellett nagy hangsúlyt fektet mások szolgálatára.
 
 

Reggeli időtartama: 07:30 - 09:00 között (Köszönjük, hogy figyelsz a pontos érkezésre!)

Helyszín: ÉRDI VIGADÓ Étterem és Kávézó (Érd, Alsó u. 2. Térkép)

Beszélgetésünket svédasztalos reggelivel kötjük egybe, melynek díja 1500 Ft.

​A részvétel jelentkezéshez kötött. Kérjük, részvételi szándékodat feltétlenül jelezd a rendezvényt megelőző péntek reggel 9 óráig, mert az étteremnek szüksége van a létszámra! Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet. Szeretettel várunk!

Jelentkezési űrlap

A KEVE érdi szervezőcsapata nevében üdvözlettel,

Hajdú Sándor és Szabó Iván