Az érdi Keve reggelik 2014. szeptembere óta nyújtják a helyi közösségnek a lehetőséget, hogy a KEVE Társaság küldetésében megfogalmazottak a gyakorlatban is megvalósuljanak. Reggeli alkalmainkat minden hónap második szerdáján tartjuk az Érdi Vigadó Étteremben (Érd, Alsó u. 2.), ahova világnézeti és felekezeti hovatartozástól függetlenül várjuk vendégeinket.

Alkalmainkon kötetlen, kerekasztal jellegű beszélgetésekre törekszünk egy adott témával kapcsolatban - olyan nyitott és mások véleményét tiszteletben tartó üzletemberek, vezetők között, akik készek egymást meghallgatni és a Biblia vezetésre vonatkozó üzeneteit is megismerni. Igyekszünk életszerű és aktuális témákat választani, amiknek megbeszélése által nem csak fejlődünk, növekszünk, hanem közelebb is kerülhetünk egymáshoz. Egy ilyen közösségben könnyebben felismerhetjük és megvalósíthatjuk, hogy mint vezetők, mit tehetünk együtt városunkért. Szeretettel várjuk önt is minden hónap második szerdáján! A szervezők: Hajdú Sándor és Szabó Iván

Következő érdi reggelink:

Érdi reggeli 2019 2Következő reggelinket  2020. június 10-én, szerdán online formában tartjuk, amelyre szeretettel hívjuk és várjuk! A megszokott személyes találkozás helyett új, online lehetőséget kínálunk, s a virtuális térbe invitáljuk önöket „személyes” találkozásra. (Részletek a meghívó végén.) 

 

Téma: Töltődj fel!


Témavezető: Jóföldi Endre

 

 

Minden ellenkező szándékunk és fogadkozásaink ellenére, újra és újra kimerülünk. Mit tudunk tenni, hogy ezt elkerüljük.

 

  • Hogyan érzed magad, amikor kimerült vagy?
  • Hogyan, amikor fel vagy töltve?
  • És mi az, ami feltölt?

Bibliai példa: A Mária és Márta házában történtek mennyiben kapcsolódhatnak szerintetek ehhez? Eszetekbe jut más olyan eset, amikor ez lehet a háttérben?

Hívjuk, beszéljük meg együtt!

 

A témavezetőről:
A szoftverfejlesztéssel foglalkozó Precognox társalapítója és ügyvezetője, mint mérnök informatikus.
16 éves kora óta elkötelezett keresztény, a kaposvári Békevár Baptista gyülekezet vezető presbitere.
Teológiát a BTA Misszió szakán és a TCMI Teológián tanult. Nős, 4 gyermek édesapja. A vezetés kérdése egyre inkább foglalkoztatja, saját bevallása szerint még mindig tanulóvezető.

 

Reggeli időtartama: 07:30 - 09:00 között (Köszönjük, hogy figyel a pontos érkezésre! Ez a virtuális térben is fontos.)


A részvétel jelentkezéshez kötött. Kérjük, részvételi szándékát feltétlenül jelezze május12-ig. Regisztrációt követően juttatjuk el e-mail címére az esemény linkjét és a csatlakozáshoz szükséges tudnivalókat. 

A rendezvény a  Zoom alkalmazás segítségével zajlik, a csatlakozás az előzetesen megküldött link megnyitásával történik és teljes mértékben biztonságos. (A rendezvény linkjét csak az előzetesen regisztráltakkal osztjuk meg, s minden esetben részletes instrukciókat küldünk.)

Szeretettel várjuk!

Jelentkezési űrlap

A KEVE érdi szervezőcsapata nevében üdvözlettel,

Hajdú Sándor és Szabó Iván