Minden korszakban elérkezik egy olyan pillanat, amikor a vezetőnek elő kell állnia, hogy az adott időszakban felmerülő szükségleteket betöltse. Éppen ezért nincs olyan potenciális vezető, akinek ne lenne lehetősége arra, hogy a társadalomban tényleges változásokat idézzen elő. Sajnos előfordul, hogy a vezető nem emelkedik ki a megfelelő pillanatban. Miért van ez?

Az érdi Keve reggelik 2014. szeptembere óta nyújtják a helyi közösségnek a lehetőséget, hogy a KEVE Társaság küldetésében megfogalmazottak a gyakorlatban is megvalósuljanak. Reggeli alkalmainkat minden hónap második szerdáján tartjuk az Érdi Vigadó Étteremben (Érd, Alsó u. 2.), ahova világnézeti és felekezeti hovatartozástól függetlenül várjuk vendégeinket.

Alkalmainkon kötetlen, kerekasztal jellegű beszélgetésekre törekszünk egy adott témával kapcsolatban - olyan nyitott és mások véleményét tiszteletben tartó üzletemberek, vezetők között, akik készek egymást meghallgatni és a Biblia vezetésre vonatkozó üzeneteit is megismerni. Igyekszünk életszerű és aktuális témákat választani, amiknek megbeszélése által nem csak fejlődünk, növekszünk, hanem közelebb is kerülhetünk egymáshoz. Egy ilyen közösségben könnyebben felismerhetjük és megvalósíthatjuk, hogy mint vezetők, mit tehetünk együtt városunkért. Szeretettel várjuk önt is minden hónap második szerdáján! A szervezők: Hajdú Sándor és Szabó Iván

Következő érdi reggelink:

Érdi reggeli 2019 2Következő reggelinket  2019. október 9-én, szerdán új helyszínen, a Centrál Borház Étterem és Panzióban tartjuk, amelyre nagy szeretettel várunk!  

 Ezúttal, a három részes sorozatunk második alkalmán, a szeptemberben elkezdett témáról beszélgetünk tovább, két kérdéskört érintve.

 

Téma:  Vezetés és célok


Témavezető: Hajdú Sándor

 

Minden korszakban elérkezik egy olyan pillanat, amikor a vezetőnek elő kell állnia, hogy az adott időszakban felmerülő szükségleteket betöltse. Éppen ezért nincs olyan potenciális vezető, akinek ne lenne lehetősége arra, hogy a társadalomban tényleges változásokat idézzen elő. Sajnos előfordul, hogy a vezető nem emelkedik ki a megfelelő pillanatban. Miért van ez?

A vezetők célokkal rendelkeznek. Először nézzük meg, hogy te tudod-e, hogy mi a célod? (Ehhez nézünk meg pár kérdést)

  • Milyen természetes adottságaid vannak?
  • Mi az amit igazán szenvedélyesen végzel?​
 
 

Reggeli időtartama: 07:30 - 09:00 között (Köszönjük, hogy figyelsz a pontos érkezésre!)

Helyszín: Centrál Borház Étterem és Panzió  (2030 Érd, Diósdi út 3-5. Térkép)

Beszélgetésünket a la carte reggelivel kötjük egybe. 

​A részvétel jelentkezéshez kötött. Kérjük, részvételi szándékodat feltétlenül jelezd a rendezvényt megelőző péntek reggel 9 óráig, mert az étteremnek szüksége van a létszámra! Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet. Szeretettel várunk!

Jelentkezési űrlap

A KEVE érdi szervezőcsapata nevében üdvözlettel,

Hajdú Sándor és Szabó Iván