Az érdi Keve reggelik 2014. szeptembere óta nyújtják a helyi közösségnek a lehetőséget, hogy a KEVE Társaság küldetésében megfogalmazottak a gyakorlatban is megvalósuljanak. Reggeli alkalmainkat minden hónap második szerdáján tartjuk az Érdi Vigadó Étteremben (Érd, Alsó u. 2.), ahova világnézeti és felekezeti hovatartozástól függetlenül várjuk vendégeinket.

Alkalmainkon kötetlen, kerekasztal jellegű beszélgetésekre törekszünk egy adott témával kapcsolatban - olyan nyitott és mások véleményét tiszteletben tartó üzletemberek, vezetők között, akik készek egymást meghallgatni és a Biblia vezetésre vonatkozó üzeneteit is megismerni. Igyekszünk életszerű és aktuális témákat választani, amiknek megbeszélése által nem csak fejlődünk, növekszünk, hanem közelebb is kerülhetünk egymáshoz. Egy ilyen közösségben könnyebben felismerhetjük és megvalósíthatjuk, hogy mint vezetők, mit tehetünk együtt városunkért. Szeretettel várjuk önt is minden hónap második szerdáján! A szervezők: Hajdú Sándor és Szabó Iván

Következő érdi reggelink:

Következő reggelinket a nyári szünetet követően  2019. június 12-én, szerdán tartjuk, amelyre nagy szeretettel várunk!

 

Téma:  A változás és a változás menedzselése


Témavezető: Kapocs Attila

 

Hogyan lehet maradandó változást létrehozni a szervezetben, a szervezeti kultúrában? Egyéni változás: amikor az élethelyzetünk, munkahelyünk változik meg, és hogyan dolgozzuk fel ezt?


“A kultúra megeszi a stratégiát reggelire.” Peter Drucker (ha már vezetői reggeliről van szó, beszéljünk a reggeliről :)
 

Mit is jelent ez pontosan?
Miért van az, hogy szervezetek végre ráveszik magukat, terveznek, stratégiát és akciótervet hoznak létre és a kezdeti látványos bejelentések és gesztusok után minden marad a régiben vagy még rosszabb lesz? Nem hajtják végre a terveket és nincs változás.
Robert Kegan és Lisa Laskow Lahey "Immunis a változásra" című könyvükben a szervezetek változással szembeni ellenállásával foglalkoznak. John Kotter pedig a változásmenedzsmentben írt mértékadó műveket. Ezekbe is picit bepillantunk, de a lényeg a személyes tapasztalataink, jó és rossz példák megosztása lesz. Hogyan lehet TÉNYLEG változni? Lehet? Közúton vagyunk, ahol be lehet fordulni, lehet sávot váltani, vagy kötöttpályás rendszerben, sínen?

​Gondolkozzunk együtt ezekről.

A témavezetőről:

​​Kapocs Attila vagyok, az OM (Operational Mobilisation) nevű keresztény felekezetközi és nemzetközi missziós szervezet közép-európai regionális igazgatója. Mindezek mellett a BalatonNET nevű felekezetközi családi nyári konferenciát is koordinálom. Nős vagyok, feleségemmel és négy gyermekemmel Diósdon élünk.

 

Reggeli időtartama: 07:30 - 09:00 között (Köszönjük, hogy figyelsz a pontos érkezésre!)

Helyszín: ÉRDI VIGADÓ Étterem és Kávézó (Érd, Alsó u. 2. Térkép)

Beszélgetésünket svédasztalos reggelivel kötjük egybe, melynek díja 1500 Ft.

​A részvétel jelentkezéshez kötött. Kérjük, részvételi szándékodat feltétlenül jelezd a rendezvényt megelőző péntek reggel 9 óráig, mert az étteremnek szüksége van a létszámra! Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet. Szeretettel várunk!

Jelentkezési űrlap

A KEVE érdi szervezőcsapata nevében üdvözlettel,

Hajdú Sándor és Szabó Iván