Illéssy János

Illssy JnosÜzleti tanácsadó, egyetemi oktató, és a Magyar Telekom Audit Bizottságának elnöke. Szakmai pályafutásának főbb állomásai: Pannonplast pénzügyi vezérigazgató-helyettes (1996-2001); BNP Paribas Hungária Bank ügyvezető igazgató (2001-2003); BorsodChem pénzügyi vezérigazgató-helyettes (2004-2007). Villamosmérnök (Budapesti Műszaki Egyetemen, 1987) MBA és PhD (University of Pittsburgh, 1991 és 1998). 25 éve oktat vállalati pénz-ügyet magyar és külföldi egyetemek MBA programjaiban. 2004 és 2013 között három terminuson át a KEVE elnöke, jelenleg több szolgálatának vezetője. A Trinity Forum itthoni indulásától fogva a program moderátora. Feleségével, Orsolyával Piliscsabán él; három gyermekük: Kristóf, Dorottya és Johanna.

 

H. Kovács Judit

Képzettsége: szakközgazdász. Foglalkozása: mediátor, mentor, edző ( ACC coach)

h kovaacs judit fotoKülönböző szervezetek vezetőjeként tapasztalatokat szerzett a verseny -, a non – profit -, és a közigazgatási szférában illetve társadalmi innovációk – pl. cigány misszió, alternatív munkaerő – piaci szolgáltatások, stb., - projektmenedzsereként.

22 éve tagja a KEVE (Keresztény Vezetők és Üzletemberek) Társaságnak, ezalatt a 16 évig volt vezetőség tagja, egy ciklusban az elnöke. Saját karrierépítését felhagyva missziós munkatársként szervezetfejlesztéssel és vezetőképzéssel, mentorlással foglalkozik a MPE OCM intézményeinek körében és önkéntesként a Barnabás Csoport Alapítvány és a GLS vezetői konferenciaszervezés kötelékében.

Budapesten él, az ország több pontján dolgozik. Szabad idejét legszívesebben felnőtt gyermekei körében, családjával, vagy olvasással, tanulással és közösségi programokkal tölti – amelybe a biciklizés is beletartozik.

Mártonffy Tünde

Mártonffy TündeTolmács-fordító, nyelvtanár.
Családi kötelékei a foglalkozása mellett mindig prioritást élveztek.
Üzleti angolt tanított a Katedra nyelviskolában, a GGIS keresztény nemzetközi iskolában német és magyar nyelvet, továbbá saját vállalkozásban a fenti nyelveket. 2014-ben a Sola Scriptura Teológiai Akadémián lelkigondozói képesítést szerzett, ma ezt a szolgálatot tartja előtérben.
A TTF-ben 15 éve vállal moderátori közreműködést, gyülekezetében sok éve a Családi szolgálatot vezeti.
Nagyon lelkesen olvas és kertészkedik, bár amatőr szinten, de imád teniszezni. Nagyon büszke a felnőtt gyermekeire, Fruzsira és Balázsra és természetesen férjére, Istvánra, akivel 35 éve támogatják egymást.