H. Kovács Judit

h kovaacs judit oKépzettsége: szakközgazdász. Foglalkozása: mediátor, mentor, edző ( ACC coach)
Különböző szervezetek vezetőjeként tapasztalatokat szerzett a verseny -, a non – profit -, és a közigazgatási szférában illetve társadalmi innovációk – pl. cigány misszió, alternatív munkaerő – piaci szolgáltatások, stb., - projektmenedzsereként.
22 éve tagja a KEVE (Keresztény Vezetők és Üzletemberek) Társaságnak, ezalatt a 16 évig volt vezetőség tagja, egy ciklusban az elnöke. Saját karrierépítését felhagyva missziós munkatársként szervezetfejlesztéssel és vezetőképzéssel, mentorlással foglalkozik a MPE OCM intézményeinek körében és önkéntesként a Barnabás Csoport Alapítvány és a GLS vezetői konferenciaszervezés kötelékében.
Budapesten él, az ország több pontján dolgozik. Szabad idejét legszívesebben felnőtt gyermekei körében, családjával, vagy olvasással, tanulással és közösségi programokkal tölti – amelybe a biciklizés is beletartozik.

 

Dr. Illéssy János

Illssy JnosÜzleti tanácsadó, egyetemi oktató, és a Magyar Telekom Audit Bizottságának elnöke. Szakmai pályafutásának főbb állomásai: Pannonplast pénzügyi vezérigazgató-helyettes (1996-2001); BNP Paribas Hungária Bank ügyvezető igazgató (2001-2003); BorsodChem pénzügyi vezérigazgató-helyettes (2004-2007). Villamosmérnök (Budapesti Műszaki Egyetemen, 1987) MBA és PhD (University of Pittsburgh, 1991 és 1998). 25 éve oktat vállalati pénz-ügyet magyar és külföldi egyetemek MBA programjaiban. 2004 és 2013 között három terminuson át a KEVE elnöke, jelenleg több szolgálatának vezetője. A Trinity Forum itthoni indulásától fogva a program moderátora. Feleségével, Orsolyával Piliscsabán él; három gyermekük: Kristóf, Dorottya és Johanna.

 

Dr. Tomka János

TJ Fnykp4Villamosmérnök és mérnöktanár, gazdálkodás- és szervezéstudományokból szerzett PhD fokozatot. 1993-2014 között a KPMG-nél dolgozott felső vezetői beosztásokban. A Pünkösdi Teológiai Főiskola tanára, a Coaching és Vezetés tanszék vezetője; vezetői mentor és műhelymunkák moderátora. Az MTA Tudásmenedzsment Munkabizottsága, a Magyar Mérnökakadémia és a Menedzserek Országos Szövetségének tagja. A Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társasága (KEVE) tagja, 1994-2004 között elnöke. Számos előadást tartott, cikkeket és könyveket írt többek között a Biblia és a vezetés kapcsolatáról. A Pesthidegkúti Református Gyülekezet presbitere. Nős, felesége építészmérnök, három felnőtt gyermekük és három unokájuk van.