TTF header new2 0                                „Jó volna, ha lenne egy üzleti iskola, ahol olyan dolgokat lehetne tanulni, amelyeket nem                                              tanítanak az üzleti iskolákban.”
                                                                                                                                                                Charles Handy 

 

 

Létünk sziklaszilárd valósága, hogy egyikünk sem lesz itt e földön túl sokáig. C. S. Lewis így fogalmazta meg a mindannyiunk által elkerülni kívánt nyilvánvalót: „Száz százalékunk meg fog halni.”

Hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet ebből a rövid és csodálatos időből, amelyet a halállal farkasszemet nézve élünk? Gyakran mondják, hogy a teljes életnek három feltétele van: világos önismeret, az élet értelmének világos ismerete és világos cél erős hivatástudattal. Ám az első és a harmadik is a középsőben gyökerezik: a hitben, amely a személynek az élet értelméről alkotott meggyőződéseit fejezi ki.

 A hit és az élet értelmének megtalálása – valamennyiünk számára a tartalmas élet legfontosabb titka.

 Egy rendkívüli utazásra hívjuk. 2021 januárjában az online térben tartjuk The Trinity Forum szolgálatunk következő rendezvényét, melynek témája: Úton - a hit és értelem keresése. Négy alkalomból álló rendezvénysorozatunk célja, hogy együtt gondolkodjunk az élet értelméről, a hitről és a hozzá vezető útról.

Ez a rendezvény mindenkinek szól, aki „valami többre” vágyik. Mindenkinek, aki szeretné megfejteni az élet rejtvényét, mindenkinek, aki tartalmas életet szeretne élni, mindenkinek, aki arra vágyik, hogy bárcsak lenne egy térkép az élet értelmét keresőknek. Önre illik ez a leírás? Csatlakozzon hozzánk és kezdjük az élet útjának megismerésével!

 

uton r 1