Az Üzleti Alpha legfőképpen olyan vállalkozóknak, üzletembereknek és vezetőknek szól, akik szeretnék megtalálni az élet értelmét. Akiket foglalkoztatnak az életben igazán fontos, nagy kérdések.

Az Üzleti Alpha tanfolyam keretében 11 héten át heti egy alkalommal találkoznak a résztvevők. Minden alkalom kötetlen beszélgetéssel és közös étkezéssel kezdődik, majd a téma bemutatását követően lehetőség van kiscsoportokban kérdéseket feltenni és megvitatni a különféle nézőpontokat. A program része egy hétvégi alkalom is (péntek és/vagy szombat), a résztvevők igényeitől függően.

Szeretettel hívjuk, jöjjön el az Üzleti Alpha-ra, ahol lehetősége lesz más üzletemberekkel beszélgetni, együtt gondolkodni, és találja meg saját válaszait az életében, munkájában éppen aktuális nagy kérdésekre.

Lehetőség van arra is, hogy Ön minden elköteleződés nélkül megnézze a sorozat első alkalmát, és utána döntsön a részvételről.

 

A legközelebbi Üzleti Alpha pontos helyszínéről és időpontjáról tájékoztatást kaphat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.