Társaságunk közhasznú non-profit szervezet, tagjaink és barátaink önkéntes adományaiból és szolgálataiból, szponzoraink támogatásából, illetőleg civil pályázaton elnyert összegek segítségével tartja fenn magát. 

Közhasznú szervezetként az adományról kedvezményre jogosító igazolást állítunk ki, amelynek birtokában a támogató a hatályos és rá vonatkozó szabályok szerint adó- illetve adóalap csökkentő kedvezményt számolhat el. 

A támogatásokat szolgálataink munkájára, képzések (pl. Compass képzés, trénerképzés) megvalósítására, rendezvények szervezésére, a képzéseket segítő kiadványok előállítására használjuk fel. 

Amennyiben egyetért céljainkkal és törekvéseinkkel, hálás köszönettel vesszük, ha adományával vagy adója 1%-ának felajánlásával támogatja tevékenységünket.

 

„Ezért mondom nektek: higgyétek, hogy mindazt, amiért imádkoztok, és amit kértek, megkapjátok, és meg is adatik nektek.” (Márk 11:24)


Az ima talán a legnagyobb segítség, mellyel támogathatja a KEVE Társaság szolgálatát. Mert az imában hatalmas erő van. Az ima kapukat nyit, melyen át kiáradhat, megmutatkozhat Isten ereje, ahogy számtalan példát találunk erre a Szentírásban.

Köszönjük, ha imádságával támogatja céljainkat, tevékenységünket, szolgálatainkat és szolgálatvezetőinket. Köszönjük, ha imádkozik azokért, akikhez – elhívásunk szerint - el kell vinnünk az evangélium hírét, akiket hitünkkel vagy tudásunkkal segíthetünk. Köszönjük, ha imádkozik a vezetőkért, és üzletemberekért, hogy Isten szeretete és bölcsessége vezesse őket munkájukban, döntéseikben. Szűkebb és tágabb környezetük javára és Isten dicsőségére.


„Atyámfiai, imádkozzatok érettünk." (1 Thess. 5:25)

 

 

 

Tagjaink egy része rendszeresen vállal önkéntes tevékenységet a Keve Társaságban. Részt vesznek a vezetésben, rendezvények szervezésében és vezetésében, előadásokat tartanak, oktatásokat szerveznek, vagy cikkeket, tudásanyagot fordítanak, esetleg háttér adminisztrációs feladatok ellátásával segítik a társaság működését.

 

Szeretettel hívjuk önt is, ha szeretné támogatni szolgálataink munkáját. Jelenleg az alábbi területekre várunk önkéntes jelentkezőket:
- rendezvényeken hostess tevékenység
- Joomla rendszerben gyakorlott informatikus, webfejlesztő
- kommunikációs szakember


Ha szeretne önkéntesként bekapcsolódni munkánkba, kérjük, keresse munkatársainkat a Keve Társaság elérhetőségein.
 

 

Vezetőink, szolgálatvezetőink ingyenesen végzik szolgálatukat, mert hiszünk a missziós küldetésben, s abban, hogy a Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társasága egy szükséges és hasznos csatorna ennek a küldetésnek a teljesítésében. Szervezetünk tagjai havi tagdíjbefizetéseikkel is támogatják szolgálataink munkáját.


Örömmel és köszönettel vesszük, ha anyagi támogatásával Ön is hozzájárul céljaink és tevékenységünk sikeréhez. Közhasznú szervezetként az adományról kedvezményre jogosító igazolást állítunk ki, amelynek birtokában a támogató a hatályos és rá vonatkozó szabályok szerint adó- illetve adóalap csökkentő kedvezményt számolhat el.

A támogatásokat szolgálataink munkájára, képzések (pl. Compass képzés, trénerképzés) megvalósítására, rendezvények szervezésére, a képzéseket segítő kiadványok előállítására használjuk fel.

 

Támogatás nyújtására webáruházunkban vagy bankszámlánkra történő utalással van lehetőség. Utaláshoz használhatja alábbi bankszámla számunkat, vagy utalhat egyszerűen, a következő másodlagos számlaazonosítóink megadásával:

e-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , telefonszámunk: +36 30 345 0365

Adományok bankkártya használattal a Keve Társaság webáruházában


Bankszámlaszámunk:

(CIB Bank) 10700206-24320601-51100005


Társaságunk jogosult a személyi jövedelemadó 1%-os felajánlások gyűjtésére. Köszönjük, ha adója 1%-ának felajánlásával támogatja a Keresztény Vezetők és Üzletemberek Társaságának tevékenységét!

Adószámunk: 18056886-1-42

 

Köszönjük támogatását!