Kedves Barátunk! 

 

A Keve Társaság 30 évvel ezelőtt alakult a vezetők és üzletemberek szolgálatára. Akkor egy maroknyi hívő arra szövetkezett, hogy segítse az üzletembereket és vezetőket felelősségük és lehetőségeik felismerésében, megélésében és kiteljesítésében, Isten Bibliában megfogalmazott iránymutatásait követve. A feladat egyszerre volt sokrétű és egyszerű. Hiszen, ahogyan Seth Godin megfogalmazta: "A vezetés titka egyszerű: Tedd azt, amiben hiszel."

Azóta mi is csak tesszük – legjobb tudásunk szerint -, amiben hiszünk. Hisszük, hogy A VEZETÉS SZOLGÁLAT. Melyhez Istentől minden segítséget megkaphatunk: felhatalmazást, iránymutatást, erőforrásokat, munkásokat és az üzenetre nyitott embereket, vezetőket. Ez alatt a 30 év alatt megtapasztalhattuk, hogy - Elizabeth Barrett Browning szavaival élve - „Isten ajándékai szégyenben hagyják az ember legszebb álmait.”

Mindezért szeretnénk hálát adni Istennek egy ünnepi megemlékezés formájában. Szeretettel kérjük és hívjuk, ünnepeljen velünk 2022. október 20-án, ahol egy ünnepi vacsora keretében elevenítjük fel az elmúlt harminc év eseményeit, nehézségeit, és sikereit.

„Ne nekünk, Uram, ne nekünk, hanem a te nevednek szerezz dicsőséget szeretetedért és hűségedért!" 
(115. Zsoltár 1. vers)

Kérjük, töltse ezt az estét velünk, valamint már az alapításban is közreműködő vendégünk, Peter Briscoe társaságában! Az est jó hangulatáról a FINUCCI Brothers is gondoskodik majd. Igei üzenettel szolgál Durkó István, a Magyar Baptista Egyház missziói igazgatója.

A rendezvény időpontja: 2022. október 20-án, 18:00-21:30 óra között
Helyszíne: MEÖT Székház 1117 Budapest, Magyar Tudósok Körútja 3.

Támogatói részvételi jegy: 25.000 Ft/fő​
Kedvezményes részvételi jegy: 10.000 Ft/fő

Jelentkezési és fizetési határidő: 2022. október 13.

 

Jelentkezni az alábbi linekn elérhető regisztrációs íven lehet. Ezt követően a részvételi jegyeket megvásárolhatja honlapunk webáruházában ITT, vagy fizetheti átutalással a KEVE Társaság 10700206-24320601-51100005 bankszámla számára. 

 

Regisztrálok a KEVE Társaság 2022. október 20-i ünnepi vacsorájára


 
Szeretettel várjuk!
 
Szívélyes üdvözlettel,
 
Szalai Zsolt
elnök