TTF header new2 0

 „Jó volna, ha lenne egy üzleti iskola, ahol olyan dolgokat lehetne tanulni,

amelyeket nem tanítanak az üzleti iskolákban.”

Charles Handy

 

Vannak olyan témák, amikről nem csak érdemes gondolkodni, de amelyekről elmélkedni szinte kötelező. Ezek az élet igazán lényeges kérdései.S vannak nagy gondolkodók, akiknek megfogalmazott, papírra vetett, s az utókorra hagyott gondolatai képesek változásokat generálni, életeket átformálni, akár életre szóló és életbe vágó változásokat elindítani.


A The Trinity Forum együtt gondolkodásra, párbeszédre hívja a résztvevőket, legfőbb célja a gondolkodó vezetők és a vezető gondolkodók összekapcsolása.


TTF 2019 04 2Szeretettel hívjuk, csatlakozzon hozzánk Ön is a 2022. június 11-én tartandó The Trinity Forumra, melynek központi témája : "Az élet vállalkozása – A hit és a céltudatos élet kihívása"


A fenti címet viselő gondolatgyűjtemény a különböző hitek, vallások más és más „elhívás” felfogásának felfedezését kínálja a történelem domináns alakjainak segítségül hívásával, akik mind vallottak valamit a hitről és úgy gondolták, van elhívásuk, melyet követniük kell. Ebben a gazdag kontextusban saját szerepünket is megtalálhatjuk, felismerhetjük.

Tartson velünk, ismerje meg a nagy gondolkodók és önhöz hasonló, gondolkodó vezetők véleményét bűnről, erényről és erkölcsről. Szeretettel várjuk!

 

 Jelentkezni honlapunkon részvételi jegy vásárlásával lehet: Részvételi jegy vásárlása