Az idő mindannyiunk életében szűk keresztmetszet, s talán különösen igaz ez a vezetők és üzletemberek hétköznapjaira. Az üzleti reggelik kiváló alkalmat nyújtanak arra, hogy kellemes, kötetlen légkörben, inspiráló beszélgetéseket folytatva költhesse el reggelijét, közben megismerve más üzletembereket és vezetőket.

 

Szeretettel hívjuk, jöjjön el, találkozzon és beszélgessen olyan üzletemberekkel és vezetőkkel, akik munkájukban nap, mint nap önhöz hasonló kihívásokkal szembesülnek.

Megismerheti mások vezetői stílusát, véleményét a vezetésről, nem csak tanulhat a résztvevőktől, de tudásával, tapasztalatával ön is gazdagíthat, inspirálhat másokat. A rendezvényeken azt is megismerheti, hogy az adott problémára, vagy kihívásra a Biblia milyen választ tud adni.


Jelenleg két helyszínen szervezünk üzleti reggeliket, melyek létszáma általában 5-20 fő között mozog. A kiscsoportos beszélgetésekhez a bevezetést mi, a "házigazdák" adjuk. A reggelik önköltségesek, de nem kötelezőek. Szeretettel várjuk önt is, csatlakozzon hozzánk!
 

 

A reggelikre szeretettel várunk mindenkit, világnézettől és felekezeti hovatartozástól függetlenül.

Ha szeretne rendszeresen hírt kapni a KEVE Üzleti reggelikről, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az eseményt megelőzően elküldhessük önnek a megbeszélni kívánt témát, s a hozzá kapcsolódó gondolatébresztő kérdéseket.


A reggelik minden helyszínen választhatóak és önköltségesek.

Köszönettel vesszük, ha előzetesen bejelentkezik a Keve Társaság elérhetőségein, vagy a meghívóban található e-mail címen.