A KEVE Társaság 25 évvel ezelőtt azzal az elhatározással jött létre, hogy olyan közösséget teremtsen a magyarországi vezetők és üzletemberek részére, amely lehetőséget nyújt számukra más keresztény hitű, beállítottságú vezetőkkel való együtt gondolkodásra.

 
Ahol a vezetéssel kapcsolatos kérdéseiket, az üzleti problémákat a Biblia üzeneteinek szemszögéből vizsgálhatják és vitathatják meg. De ennél többet is a zászlónkra tűztünk. Missziós társaságként célunknak tekintettük – és tekintjük ma is -, hogy hirdessük az evangélium üzenetét és minél több vezetőhöz és üzletemberhez eljuttassuk azt. 
 
 
Ezért programjaink, az üzleti reggelik, előadások, oktatások, filmvetítések mind olyan útkeresések, miként lehet üzleti döntéseinket Isten elveinek, a Biblia iránymutatásainak figyelembe vételével meghozni. Rendezvényeinken érintjük azokat a témákat, kérdéseket, melyekkel a vezetők igen gyakran szembesülnek, legyenek azok személyes, morális, munkahelyi etikai, vagy akár pénzügyi jellegűek. 
 
Tevékenységünk gerincét különböző szolgálati ágaink adják, például a különböző helyszíneken rendezett üzleti reggelik, a vacsorával egybekötött Vezetői Műhelyek, a vezetők képzését szolgáló Vezetői Akadémia, a pénzkezelési elveket és Isten sáfárságra vonatkozó elképzeléseit oktató Compass kurzusunk.
 
Különösen fontos szerepet szánunk a fiatal generáció vezetői képzésének, erre szolgál KEVE Y csoportunk, akik reményeink szerint egyre nagyobb számban kapcsolódnak majd be a Vezetői Akadémia tanfolyamaiba.
 
Kiemelt fontosságú, hogy alkalmakat, lehetőségeket teremtsünk az útkeresők, a még nem hívők számára kérdéseik megfogalmazására és megválaszolására. Őket várjuk Üzleti Alpha rendezvényeinken, vagy a The Trinity Forumon.
A KEVE Társaság ma is arra törekszik, hogy olyan közösség legyen, ahol a vezetők adnak és kapnak, megosztják saját tapasztalataikat és nyitottak más keresztény gondolkodású vezetők tudására és véleményére. Támogató, egymást erősítő, nyitott, befogadó közösség vagyunk. Szeretettel hívjuk önt is rendezvényeinkre, képzéseinkre, vagy akár tagjaink sorába.