Örömmel hívjuk ismét a Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társasága (KEVE Társaság) kedvelt beszélgetős szentendrei reggelijére, amelyet a hónap első hétfőin tartunk.

A KEVE reggelik kötetlen, kerekasztal jellegű beszélgetések egy megadott téma körül – olyan nyitott és mások véleményét tiszteletben tartó vezetők és üzletemberek között, akik készek a Biblia vezetésre vonatkozó üzeneteiről eszmét cserélni. A KEVE Társaság világnézeti hovatartozástól függetlenül várja vendégeit reggelijeire.

Következő reggelinket 2023. június 5-én, hétfőn tartjuk, amelyre nagy szeretettel várjuk!

Érkezés: 7:30 - 7:45 között, reggeli: 7:45 - 9:00
(Kérjük, figyeljenek a pontos érkezésre!)

Helyszín: OFFLINE CENTER (Szentendre, Ady Endre út 6/b)
(A részvétel visszajelzéshez kötött. Részletek alább.)

Téma: Generációk a munkahelyen - lehetőség vagy nehézség

Témavezető: Móricz János, Visegrád Reneszánsza Program vezetője

Mi a különbség az Y és Z generációk között? Hogyan lehet a Baby Boomereknek megérteni a TikTok-ról szóló beszélgetéseket? Nehézség vagy lehetőség a különböző generációk együttműködése?

A munkahelyen dolgozók általában számos különböző generációból érkezhetnek, és ezeknek a generációknak eltérő elvárásaik és hozzáállásuk lehet a munkához és az életükhöz. Az Y, Z, X, Baby Boomer és más generációk sajátos értékrenddel, kommunikációs stílussal és munkakultúrával rendelkeznek, amelyek jelentősen befolyásolják a munkahelyi viselkedésüket.

  1. Szerinted milyen munkahelyi kihívásokkal szembesülnek különböző generációk, és mi a legjobb módja ezek kezelésének?
  2. Hogyan látod a különböző generációk előnyeit és korlátait a munkahelyen?
  3. Milyen tapasztalataid vannak a különböző generációk közötti kommunikációval kapcsolatban? Milyen nehézségeket tapasztaltál, és hogyan oldottad meg őket?

Gondoljuk át és beszéljük meg együtt!

Kérjük, részvételi szándékát szíveskedjék névvel visszajelezni június 1., csütörtök 16 óráig az alábbi linken:

REGISZTÁRCIÓ

Vagy jelentkezését juttassa el a szervezőkhöz a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy a (30) 345-0365 telefonszámra. Lemondás esetén kérjük, legyen szíves ugyanezen csatornákat igénybe venni!

A KEVE Társaság szentendrei szervezőcsapata nevében üdvözlettel:

Bódog Norbert                                         
szervező