Kedves Látogató!

Az alábbi magyar nyelvű könyvek online megjelentetését  és forgalmazását a Keve Társaság Compass- Isteni pénzügyek szolgálatának amerikai testvérszervezete, a Compass – Finances  God’s way tette lehetővé saját webáruházában. Ebben a „könyvtárban” angol nyelven számos más könyv is megvásárolható. Mindhárom magyar nyelvű kiadványnál lehetőség van belelapozni, ízelítőt nyerni a kiadványokból.

Aki a vásárlás mellett dönt, 7-7 $-ért vásárolhatja meg a könyvet és a munkafüzetet is ezen az oldalon. A csoportot indító koordinátorok számára készült útmutatónk ingyenesen elérhető.

A vásárláshoz, vagy az ingyenes útmutató eléréséhez regisztrálni kell a Compassebooks oldalon, ez a kiadvány árára kattintással tehető meg. A regisztrációval  egy  saját „könyvtári polcot” hozunk létre, itt érhetőek el a jövőben a megvásárolt vagy ingyenesen letöltött kiadványok.

A megvásárolt könyvek nem tölthetők le számítógépre vagy más eszközre, viszont az oldalra történő bejelentkezést követően bármikor, bárhonnan és bármilyen eszközzel elérhetők és online olvashatók a könyvtári polcunkon található könyveink. A munkafüzet olvasása és szerkesztése is ilyen módon, online történik. A munkafüzetbe írt válaszokat a rendszer természetesen rögzíti és menti.

Köszönjük, hogy megvásárolja online kiadványainkat!

CE1

 

Kosár

 x 

A kosár üres