Részvételi feltételek


A KEVE Akadémiára mind meghívás, mind saját kezdeményezés útján lehet jelentkezni. A jelentkezés előfeltétele az alábbiaknak való megfelelés: a jelentkező élő hitű keresztény (ajánlói referencia szükséges); elfogadja a KEVE Akadémia követelményeit (aktív részvétel és elkötelezettség); minimum 3 éves munka- és/vagy szolgálói gyakorlattal rendelkezik üzleti vagy non-profit/egyházi területen. A jelentkező vállalja, hogy mindent elkövet annak érdekében, hogy a kurzus minden alkalmán részt vegyen.

Részvételi díj


A kurzus díja 80 000 Ft, amely magában foglalja a kurzuson való részvételt, az elolvasandó szemelvények pdf verzióját, Eric Metaxas: Csodálatos kegyelem című könyvét és a kurzus személyes alkalmai során az italfogyasztást (víz, tea és kávé). A részvételi díj megfizetése egy összegben a jelentkezéskor vagy két részletben (2024. szeptember és 2025. februári befizetéssel) lehetséges. A kurzus díjából befolyó összeg 100%-a a KEVE Társaság működésének finanszírozását segíti; mind az előadók, mind a szervezők önkéntes alapon, térítés nélkül végzik a munkájukat.

Ösztöndíj

A részvételi díj 30 %-ára ösztöndíjat kérhet az a jelentkező, aki:
- a kurzusra való jelentkezés időpontjában még nem töltötte be a 30. életévét;
- vagy (életkori határ nélkül) non-profit/egyházi szervezetnél, főállásban dolgozó személy.
A KEVE Társaság azon résztvevőktől, akiknek anyagi lehetőségei ezt megengedik, szívesen fogad el támogatást az arra rászoruló résztvevők ösztöndíjának fedezetére.

Jelentkezés az alábbi regisztrációs linken lehetséges:
Jelentkezem

Jelentkezési határidő: 2024. szeptember 15.

A jelentkezés elfogadásáról és a további teendőkről a KEVE Társaság írásos megerősítést küld. Kérdésekkel kapcsolatban Elbert Évához, a KEVE Társaság irodavezetőjéhez lehet fordulni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A képzés részletes ismertetője pdf formátumban ITT letölthetőpdf formátumban ITT letölthető