A képzésen előadó szakemberek

Anna Békefi vezBékefi Anna az ELTE-n szerzett bölcsész diplomákat Germanisztika, tanárképzés, kulturális antropológia szakokon, valamint művészettörténet tanulmányokat folytatott. Középiskolás korában fordult az idegenvezetés és kulturális turizmus felé, csapatával évekig, szívügyeként iskolás csoportoknak szervezett interaktív, honismereti kirándulásokat. Saját utazásszervező irodája Anima Travel néven kínál művelődésre, szemléletformálásra inspiráló hozó tematikus utakat. Kiemelt terület az életében az önkénteskedés, fejlődő országokban való szolgálat. Szakmai életútjának kiemelkedő pontja az Óbudai Esernyős Turisztikai és Kulturális Pont kiépítése és vezetése, valamint a kerület turisztikai fejlesztése Óbudai Turisztikai Egyesület elnökeként. Korábban a Magyar Kongresszusi Iroda ügyvezetőjeként tevékenykedett hazánk konferencia és üzleti rendezvény ágazatának sikeressé és fenntartható megoldásokkal működővé tételén. Hitvallása, hogy mindannyiunk élete üzenet, egyéni talentumainkkal a helyünket megtalálva örömteli, a közjót, embereket, világot szolgáló életet élhetünk Isten dicsőségére.

 

H Kovács JH. Kovács Judit − Képzettsége: szakközgazdász. Foglalkozása: szervezetfejlesztő, mentor, coach (PCC). Különböző szervezetek vezetőjeként tapasztalatokat szerzett a verseny -, a non – profit -, és a közigazgatási szférában, illetve társadalmi innovációk projektmenedzsereként. 25 éve tagja a KEVE Társaságnak, ezalatt 16 évig volt a vezetőség tagja, egy ciklusban az elnöke. Saját karrierépítését felhagyva missziós munkatársként szervezetfejlesztéssel és vezetőképzéssel, mentorlással foglalkozik a MPE Országos Cigánymisszió intézményeinek körében és önkéntesként a Barnabás Csoport Alapítvány és a GLS vezetői konferenciaszervezés kötelékében. Budapesten él, az ország több pontján dolgozik. Szabad idejét legszívesebben felnőtt gyermekeivel, családjával, vagy olvasással, tanulással és közösségi programokkal tölti – amelybe a biciklizés is beletartozik.

 

ZsoltDr. Szalai Zsolt − Hazai és angliai tanulmányait követően az elmúlt három évtizedben felső vezetői feladatokat látott el hazai és külföldi bankszektorban, tőke befektető társaságokban, missziós szervezetekben és gyülekezetekben. Jelenleg saját tulajdonú cégében üzletviteli tanácsadó. Karrierje során rendkívül kiterjedt tapasztalatot szerzett vállalatfinanszírozási, tőkepiaci, projektfinanszírozási, innováció menedzsment és missziós területeken. Vendég oktató a Pünkösdi Teológiai Főiskolán, a Károli Gáspár Református Egyetemen és a Bakke Graduate University-n. 2016 óta a Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társaságának elnöke, a Compass, Isteni pénzügyek szolgálat társvezetője. 2018 óta a Szentendrei Református Gyülekezet főgondnoka. Nős, két felnőtt gyermeke van, Szentendrén él.

 

TJ Fnykp4Dr. habil. Tomka János – Villamosmérnök és mérnöktanár, gazdálkodás- és szervezéstudományokból szerzett PhD fokozatot, a teológia habilitált doktora. 1987-1993 között Németországban dolgozott szoftverfejlesztőként és projektmenedzserként, utána 2014-ig a KPMG-nél különböző felső vezetői munkaköröket töltött be. Professor emeritus, a Pünkösdi Teológiai Főiskolán a vezetéstudományi képzések vezetője; vezetői mentor és műhelymunkák moderátora. A Magyar Tudományos Akadémia Tudásmenedzsment Munkabizottsága és a Magyar Mérnökakadémia tagja, a Menedzserek Országos Szövetségének tiszteletbeli tagja. A Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társasága (a CBMC International és az Europartners tagszervezete) tagja, 1994-2004 között elnöke. Számos előadást tartott, cikkeket és könyveket írt többek között a Biblia és a vezetés kapcsolatáról. A Pesthidegkúti Református Gyülekezet presbitere. Nős, felesége építészmérnök, három felnőtt gyermekük és három unokájuk van.