Részvételi feltételek


A KEVE Akadémiára mind meghívás, mind saját kezdeményezés útján lehet jelentkezni. A jelentkezés előfeltétele az alábbiaknak való megfelelés: a jelentkező élő hitű keresztény (hitéről őszintén ír a jelentkezési lapon); elfogadja a KEVE Akadémia követelményeit (aktív részvétel és elkötelezettség – a 10 alkalomból legalább 8 alkalmon résztvesz); minimum 3 éves munka- és/vagy szolgálói gyakorlattal rendelkezik üzleti vagy non-profit/egyházi területen.

Részvételi díj

A kurzus díja 80 000 Ft, amely magában foglalja a kurzuson való részvételt, Howard Dayton: Számít a pénzed című könyvét és a kurzus személyes alkalmai során az italfogyasztást (víz, tea és kávé). A részvételi díj megfizetése egy összegben a jelentkezéskor vagy két részletben (2023. szeptemberi és 2024. februári befizetéssel) lehetséges. A kurzus díjából befolyó összeg 100%-a a KEVE Társaság működésének finanszírozását segíti; mind az előadók, mind a szervezők önkéntes alapon, térítés nélkül végzik a munkájukat.

Ösztöndíj

A részvételi díj 30 %-ára ösztöndíjat kérhet az a jelentkező, aki:

  • a kurzusra való jelentkezés időpontjában még nem töltötte be a 30. életévét;
  • vagy (életkori határ nélkül) non-profit szervezetnél, főállásban dolgozó személy.

A KEVE Társaság azon résztvevőktől, akiknek anyagi lehetőségei ezt megengedik, szívesen fogad el támogatást az arra rászoruló résztvevők ösztöndíjának fedezetére.


Jelentkezés az alábbi regisztrációs linken lehetséges

Jelentkezem

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 11.

A jelentkezés elfogadásáról és a további teendőkről a KEVE Társaság írásos megerősítést küld. Kérdésekkel kapcsolatban Elbert Évához, a KEVE Társaság irodavezetőjéhez lehet fordulni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A képzés részletes ismertetője pdf formátumban ITT letölthető