ttf092

 

 

Egy rendkívüli utazásra hívjuk! A soron következő, több szempontból is különleges Trinity Forum alapjául az „Az Úton” című curriculumot választottuk. A kétnapos rendezvény témája a hit és az élet értelmének megtalálása, amely valamennyiünk számára a tartalmas élet egyik legfontosabb titka.
Létünk sziklaszilárd valósága, hogy egyikünk sem lesz itt e földön túl sokáig, s nem tudhatjuk napjaink számát. Hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet ebből a rövid és sok fordulatot, lehetőséget rejtő időből?

Együtt gondolkodásra hívjuk! A fórum tartalmas beszélgetések, illetve viták lehetőségét kínálja nyitott, sokszínű társaságban egy kiválóan megszerkesztett szöveggyűjtemény és a felkészült moderátorok segítségével. A jelentkezőkkel előre megosztott gazdag kötet gondolatindító szemelvényeiből 13 olvasmányt beszélünk át, amelyek jelzõtáblaként szolgálhatnak az élet értelmét keresõ ember számára. Egyéni élet-utazásunk átgondolásán A kérdések ideje, A válaszok ideje, A bizonyítékok ideje, és Az elköteleződés ideje című fejezetek vezetnek végig olyan szerzők és gondolkodók szövegei alapján, mint: Platón, Viktor Frankl, Albert Camus, C. S. Lewis, Charles Darwin, G.K. Chesterton, Blaise Pascal, valamint a Bibliából Márk evangéliuma.

A fórum tartalmas beszélgetéseit három moderátor segíti:
Dr. Zahuczky Katalin, Kolossváry Judit, Dr. Tomka János

Formátum: kétnapos, személyes fórum
Időpont: 2024. szeptember 28-29. szombat 9.30. - vasárnap, 14.30 között
Helyszín: Balatonszárszó, Soli Deo Gloria Konferencia Központ
Részvételi díj: 38.500 Ft/fő, amely az alábbiakat foglalja magában: 1 éj szállás kétágyas elhelyezéssel, szombaton ebéd és vacsora, vasárnap reggeli és ebéd, a fórum szervezése teremmel, kávészünetekkel a három moderátor szolgáló munkájával és a gazdag szöveggyűjtemény
Jelentkezési határidő: 2024.08.21., illetve a kiscsoportos létszám beteltéig
Az alábbi lehetőségek igénylése esetén előzetes egyeztetés szükséges a szobakapacitások miatt:
Egyágyas felár: 6.000 Ft
Plusz egy éj ára 27-e pénteki érkezés esetén kétágyas elhelyezéssel: 10.500Ft/fő

Az „Úton” szöveggyűjteményt a fórum kezdete előtt pdf. formában eljuttatjuk a résztvevők számára, hogy legyen idejük átolvasni, a témákon elmélkedni.
Ez a rendezvény mindenkinek szól, aki „valami többre” vágyik. Mindenkinek, aki szeretné megfejteni az élet rejtvényét és arra vágyik, bárcsak lenne egy térkép az élet értelmét keresőknek. Szeretettel várjuk!

A fórum résztvevőinek maximális létszáma 25 fő, ezért kérjük, már most jegyezze elő naptárában és mielőbb regisztráljon!

Jelentkezni részvételi jegy vásárlásával lehet az alább található linken:

RÉSZVÉTELI JEGYET VÁSÁROLOK

A The Trinity Forum egyik vezérgondolata, hogy a vízióval rendelkező és elkötelezett egyének meghatározó befolyással lehetnek korukra. Hiszünk abban, hogy minden egyes ember véleménye, döntései számítanak. Az inspiráló beszélgetéseket mindig az élet egy-egy olyan nagy kérdése köré szervezzük, mint például küldetés, szenvedés, bűn és erény.

A The Trinity Forumról bővebben ITT olvashat

Tartson velünk szeptemberi kétnapos alkalmunkon, örömmel várjuk!

a Keve Társaság TTF szolgálatának munkatársai