Vezetőink, szolgálatvezetőink ingyenesen végzik szolgálatukat, mert hiszünk a missziós küldetésben, s abban, hogy a Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társasága egy szükséges és hasznos csatorna ennek a küldetésnek a teljesítésében. Szervezetünk tagjai havi tagdíjbefizetéseikkel is támogatják szolgálataink munkáját.


Örömmel és köszönettel vesszük, ha anyagi támogatásával Ön is hozzájárul céljaink és tevékenységünk sikeréhez. Közhasznú szervezetként az adományról kedvezményre jogosító igazolást állítunk ki, amelynek birtokában a támogató a hatályos és rá vonatkozó szabályok szerint adó- illetve adóalap csökkentő kedvezményt számolhat el.

A támogatásokat szolgálataink munkájára, képzések (pl. Compass képzés, trénerképzés) megvalósítására, rendezvények szervezésére, a képzéseket segítő kiadványok előállítására használjuk fel.

 

Támogatás nyújtására webáruházunkban vagy bankszámlánkra történő utalással van lehetőség. Utaláshoz használhatja alábbi bankszámla számunkat, vagy utalhat egyszerűen, a következő másodlagos számlaazonosítóink megadásával:

e-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , telefonszámunk: +36 30 345 0365

Adományok bankkártya használattal a Keve Társaság webáruházában


Bankszámlaszámunk:

(CIB Bank) 10700206-24320601-51100005


Társaságunk jogosult a személyi jövedelemadó 1%-os felajánlások gyűjtésére. Köszönjük, ha adója 1%-ának felajánlásával támogatja a Keresztény Vezetők és Üzletemberek Társaságának tevékenységét!

Adószámunk: 18056886-1-42

 

Köszönjük támogatását!