kozelgo02

Közelgő rendezvények

Compass Klub - Hibrid rendezvény

Szeretettel hívjuk a Compass Klub következő alkalmára, melynek fő témája gyermekeink biblikus pénzügyi tudatosságra nevelése.  

A Példabeszédek könyve 22. fejezet 6. versében a Szentírás ezzel a tanáccsal fordul a szülők felé: „Neveld a gyermeket a neki megfelelő módon, még ha megöregszik, akkor sem tér el attól.”

Szülőként elhívásunk fontos része gyermekeink nevelése, életszemléletük és gyakorlatuk tudatos formálása. Ha Jézus Krisztus követői vagyunk, akkor pedig alapvető, hogy mindezt a tőle kapott tanításokon és példákon keresztül tegyük meg. 

Következő Compass Klub 2024. április 10. szerda 18:30-20:00 között tartjuk, hibrid formában. Helyszín: Keve Társaság irodája (1088 Budapest, Gutenberg tér 2. félemelet 3.) és online

Bővebb információ a rendezvényről


The Trinity Forum Onleine

Szeretettel hívjuk a soron következő online Trinity Forumra, amelynek alapjául az „Amikor senki sem lát” című curriculumot választottuk.

A fórum 4 alkalomból áll 2024.04.08. – 04.29. közötti hétfő estéken online bekapcsolódással.

Az egyes alkalmak tartalmas beszélgetések, illetve viták lehetőségét kínálják nyitott, sokszínű társaságban egy kiválóan megszerkesztett szöveggyűjtemény és a felkészült moderátorok segítségével. A jelentkezőkkel előre megosztott, gondolatindító szemelvények alapján ezúttal a jellem aspektusait járjuk körül.

Az áprilisi fórum tematikája: A jellem fontossága az image korában.

Bővebben a rendezvényről


Üzleti reggelik

A KEVE reggelik kötetlen, kerekasztal jellegű beszélgetések egy megadott téma körül – olyan nyitott és mások véleményét tiszteletben tartó vezetők és üzletemberek között, akik készek a Biblia vezetésre vonatkozó üzeneteiről eszmét cserélni. A KEVE Társaság világnézeti hovatartozástól függetlenül várja vendégeit reggelijeire.

Szentendrén havonta egy alkalommal az Offline Centerben beszélgetünk előre meghirdetett témákról. Legközelebb 2024. április 8-án találkozunk ismét. Téma: Több generáció egy munkahelyen, generációváltások a vezetésben, a vállalkozások tulajdonlásában, a családban Témavezető: H. Kovács Judit

 

Bővebben a szentendrei üzleti reggeliről

 

2024. április 12-én folytatódik az Online Üzleti Reggeli beszélgetéssorozat is. Témája: Türelem kontra cselekvési kényszer. Témavezető Ferenczi Réka lesz. 

Bővebben az online üzleti reggeliről

 

Szeretettel várjuk! 

 

Az üzleti reggelikről


Szeretettel várjuk rendezvényeinken!

 

kozelmult

Aktualitások dióhéjban

Keve Akadémia - "Értékvezérelt vezetés" képzés indul

A magyar gazdasági, politikai és egyházi élet megújulásának alapja, hogy legyen elég elkötelezett, felkészült és Jézus tanítását követni akaró vezető, akik a korábbi generációk tapasztalataival, valamint a modern üzleti tudományok ismereteinek felhasználásával képesek betölteni vezetői feladatukat.

Ennek fontosságát felismerve indította el a KEVE Társaság 2016-ban Keresztény Vezetői Akadémiáját, mely jelenleg két, egymásra épülő, összesen 20 alkalmas, kétéves kurzust foglal magában Értékvezérelt vezetés és Elkötelezett vezető címmel. 2023. szeptemberétől indul az "Értékvezérelt vezetés" kurzus, melynek interaktív képzési alkalmai havi rendszerességgel kerülnek megrendezésre szerdai napokon, 18 órai kezdéssel.


A kurzus fő témakörei:
- Sáfárság
- Tervezés és megvalósítás
- Személyes vezetés

Bővebb információ a képzésről


A KEVE Társaság podcast sorozata

Társaságunk "Vezetés, mint szolgálat" című podcast sorozatában vezetésről, hitről, közösségről beszélgetünk meghívott vendégekkel és a szolgálati ágak vezetőivel. Az epizódok ITT meghallgathatók. 

 

cs

 

MMfo

E heti Monday Manna

Szeretettel ajánljuk e heti Monday Mannánkat, melyet az igeversre kattintva olvashat, illetve hétfő reggelenként 8:20-kor a Mária Rádióban meg is hallgathatja az aktuális Mannát. Jó olvasást és áldott hetet kívánunk!

„Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön, ahol a moly és a rozsda megemészti, és ahol a tolvajok betörnek, és ellopják, hanem gyűjtsetek magatoknak kincseket a mennyben, ahol sem a moly, sem a rozsda nem emészti meg, és ahol a tolvajok sem törnek be, és nem lopják el. Mert ahol a te kincsed van, ott lesz a te szíved is.” (Máté evangéliuma 6, 19-21)

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre

captcha 
Adatkezelési tájékoztató elfogadása

Kérjük, írja be a felhasználói fiókjához tartozó e-mail-címet. Felhasználónevét meg fogjuk küldeni az e-mail-címére, amennyiben megtaláljuk az adatbázisunkban.