kozelgo02

Közelgő rendezvények

Compass Club

Szeretettel hívunk a Compass Club következő alkalmára, melynek fő témája a költekezésA jelenlegi inflációs környezetben kiemelt fontosságú, hogy tisztában legyünk költéseinkkel.

- Vajon lehet -e a megszokott dolgokra költeni, vagy szükség van újragondolásra?
- Költéseink során megvizsgáljuk-e, hogy szükség vagy igény amit éppen veszünk? Tudjuk mi a különbség a kettő között?
- Milyen észrevétlen csapdák kerültek be a mindennapi életünkbe, amiket nem veszünk észre, mégis sodor minket az elégedetlenség felé ( Pl. programokon való részvételi kényszer, stb.)?
- Mi a helyzet a megelégedettséggel?

Ilyen és hasonló kérdésekre keressük a választ a Compass útmutatása alapján. A Compass Clubot 2023. november 22. szerda 18:30-20:00 között tartjuk, hibrid formában.

Bővebb információ és jelentkezés


Adventi koncert

Szeretettel hívjuk 2023. december 1-én 18 órátóla KEVE Társaság immár hagyományosan megrendezésre kerülő adventi koncertjére. Koncertet adnak: Kéringer László és a Praetorius Kamarakórus. A helyszín: a Budapesti Szilágyi Dezső téri református templom (1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 3.). A részvétel regisztrációhoz kötött. Támogatói jegyek a koncertre ITT vásárolhatók, de lehetőség van ingyenes regisztrációra is.

Regisztrálok az adventi koncertre

Támogatói jegyet vásárolok az adventi koncertre


Üzleti reggelik

A KEVE reggelik kötetlen, kerekasztal jellegű beszélgetések egy megadott téma körül – olyan nyitott és mások véleményét tiszteletben tartó vezetők és üzletemberek között, akik készek a Biblia vezetésre vonatkozó üzeneteiről eszmét cserélni. A KEVE Társaság világnézeti hovatartozástól függetlenül várja vendégeit reggelijeire.

Szentendrén havonta egy alkalommal az Offline Centerben beszélgetünk előre meghirdetett témákról. Legközelebb 2023. december 4-én találkozunk ismét. Téma: Szervezeti válsághelyzetek kezelése keresztény vezetőként Témavezető: Kákai Zoltán

 

Bővebben a szentendrei üzleti reggeliről

 

2023. november 24-én folytatódik az Online Üzleti Reggeli beszélgetéssorozat is. Témája: Hálaadás – na de a munkahelyen, az üzleti életben?!. Témavezető Illéssy János lesz. 

Bővebben az online üzleti reggeliről

 

Szeretettel várjuk! 

 

Az üzleti reggelikről


Szeretettel várjuk rendezvényeinken!

 

kozelmult

Aktualitások dióhéjban

Keve Akadémia - "Értékvezérelt vezetés" képzés indul

A magyar gazdasági, politikai és egyházi élet megújulásának alapja, hogy legyen elég elkötelezett, felkészült és Jézus tanítását követni akaró vezető, akik a korábbi generációk tapasztalataival, valamint a modern üzleti tudományok ismereteinek felhasználásával képesek betölteni vezetői feladatukat.

Ennek fontosságát felismerve indította el a KEVE Társaság 2016-ban Keresztény Vezetői Akadémiáját, mely jelenleg két, egymásra épülő, összesen 20 alkalmas, kétéves kurzust foglal magában Értékvezérelt vezetés és Elkötelezett vezető címmel. 2023. szeptemberétől indul az "Értékvezérelt vezetés" kurzus, melynek interaktív képzési alkalmai havi rendszerességgel kerülnek megrendezésre szerdai napokon, 18 órai kezdéssel.


A kurzus fő témakörei:
- Sáfárság
- Tervezés és megvalósítás
- Személyes vezetés

Bővebb információ a képzésről


A KEVE Társaság podcast sorozata

Társaságunk "Vezetés, mint szolgálat" című podcast sorozatában vezetésről, hitről, közösségről beszélgetünk meghívott vendégekkel és a szolgálati ágak vezetőivel. Az epizódok ITT meghallgathatók. 

 

cs

 

MMfo

E heti Monday Manna

Szeretettel ajánljuk e heti Monday Mannánkat, melyet az igeversre kattintva olvashat, illetve hétfő reggelenként 8:20-kor a Mária Rádióban meg is hallgathatja az aktuális Mannát. Jó olvasást és áldott hetet kívánunk!

„Figyelj rám, és hallgass meg, Uram, mert nyomorult és szegény vagyok! Tartsd meg életemet, mert én a te híved vagyok! Istenem, szabadítsd meg szolgádat, aki benned bízik! Légy kegyelmes, Uram, mert hozzád kiáltok mindennap. Örvendeztesd meg szolgád lelkét, mert utánad vágyódik a lelkem, ó, Uram!” (Zsoltárok könyve 86, 1-4)

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre

captcha 
Adatkezelési tájékoztató elfogadása

Kérjük, írja be a felhasználói fiókjához tartozó e-mail-címet. Felhasználónevét meg fogjuk küldeni az e-mail-címére, amennyiben megtaláljuk az adatbázisunkban.