kozelgo02

Közelgő rendezvények

The Trinity Forum 

Szeretettel hívjuk a soron következő Trinity Forumra, amelynek alapjául az „ÚTON” című curriculumot választottuk.

A fórum időpontja: 2024. szeptember 28-29.

Helyszíne: Balatonszárszó, Soli Deo Gloria Konferencia Központ

A kétnapos alkalom tartalmas beszélgetések, illetve viták lehetőségét kínálja nyitott, sokszínű társaságban egy kiválóan megszerkesztett szöveggyűjtemény és a felkészült moderátorok segítségével. A jelentkezőkkel előre megosztott, gondolatindító szemelvények alapján ezúttal a céltudatos élet kihívásait járjuk körül.

Létünk sziklaszilárd valósága, hogy egyikünk sem lesz itt e földön túl sokáig, s nem tudhatjuk napjaink számát. Hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet ebből a rövid és sok fordulatot, lehetőséget rejtő időből?

Mert nem a puszta létben rejlik az emberi élet titka....

A rendezvény részletei hamarosan...


Üzleti reggelik

A KEVE reggelik kötetlen, kerekasztal jellegű beszélgetések egy megadott téma körül – olyan nyitott és mások véleményét tiszteletben tartó vezetők és üzletemberek között, akik készek a Biblia vezetésre vonatkozó üzeneteiről eszmét cserélni. A KEVE Társaság világnézeti hovatartozástól függetlenül várja vendégeit reggelijeire.

Szentendrén havonta egy alkalommal találkozunk személyesen az Offline Centerben és beszélgetünk előre meghirdetett témákról. Akik pedig nem tudnak személyesen részt venni, számukra szervezzük az online üzleti reggeli beszélgetéseket.

Júliusban és augusztusban mindkét üzleti reggeli szünetel, legközelebb szeptemberben találkozunk, és új témákkal várjuk Önt is. 

 

Bővebben a szentendrei üzleti reggeliről

 

Bővebben az online üzleti reggeliről

 

Az üzleti reggelikről


Szeretettel várjuk rendezvényeinken!

 

kozelmult

Aktualitások dióhéjban

Keve Akadémia - "Elkötelezett vezető" képzés indul

A magyar gazdasági, politikai és egyházi élet megújulásának alapja, hogy legyen elég elkötelezett, felkészült és Jézus tanítását követni akaró vezető, akik a korábbi generációk tapasztalataival, valamint a modern üzleti tudományok ismereteinek felhasználásával képesek betölteni vezetői feladatukat.

Ennek fontosságát felismerve indította el a KEVE Társaság 2016-ban Keresztény Vezetői Akadémiáját, mely jelenleg két, egymásra épülő, összesen 20 alkalmas, kétéves kurzust foglal magában Értékvezérelt vezetés és Elkötelezett vezető címmel. 2024. szeptemberétől indul az "Elkötelezett vezető" kurzus, melynek interaktív képzési alkalmai havi rendszerességgel kerülnek megrendezésre szerdai napokon, 18 órai kezdéssel.


A kurzus fő témakörei:

  • Jellem
  • Konfliktuskezelés
  • Vezetői etika
  • Hiteles keresztény a XXI. században

Bővebb információ a képzésről


A KEVE Társaság podcast sorozata

Társaságunk "Vezetés, mint szolgálat" című podcast sorozatában vezetésről, hitről, közösségről beszélgetünk meghívott vendégekkel és a szolgálati ágak vezetőivel. Az epizódok ITT meghallgathatók. 

 

cs

 

MMfo

E heti Monday Manna

Szeretettel ajánljuk e heti Monday Mannánkat, melyet az alábbi linkekre kattintva olvashat, illetve meg is hallgathatja. Áldott hetet kívánunk!

„A bűnösök ösvényére ne lépj, ne járj a gonoszok útján! Ne törődj vele, ne menj arra, kerüld el azt, és menj másfelé!” (A példabeszédek könyve 4, 14-15).

 

Elolvasom

Meghallgatom

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre

captcha 
Adatkezelési tájékoztató elfogadása

Kérjük, írja be a fiókja e-mail-címét, melyre küldünk Önnek egy ellenőrző kódot. Az ellenőrző kód átvétele után meg tudja majd adni a fiókja új jelszavát.