kozelgo02

Közelgő rendezvények

Műhely vezetésről és párbeszédről 

Szeretettel hívjuk a Pünkösdi Teológiai Főiskola és a KEVE Társaság közös szerevezésében megvalósuló „Műhely vezetésről és párbeszédről” című sorozatának következő találkozójára! A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A műhelybeszélgetés témája: „Mitől épít és nem rombol a hatalom? - Jézus a szolgáló vezetésről”

Időpont: 2023. március 9. csütörtök, 17:00-19:00

Helyszín: Párbeszéd Háza

Bővebb információ és regisztráció


Üzleti reggelik

Üzlet reggeli sorozatunkat új helyszínnel bővítjük. 2023. februártól Szentendrén ismét elindítjuk a reggeli üzleti beszélgetéseket.  

A KEVE reggelik kötetlen, kerekasztal jellegű beszélgetések egy megadott téma körül – olyan nyitott és mások véleményét tiszteletben tartó vezetők és üzletemberek között, akik készek a Biblia vezetésre vonatkozó üzeneteiről eszmét cserélni. A KEVE Társaság világnézeti hovatartozástól függetlenül várja vendégeit reggelijeire.

Következő reggelinket 2023. február 6-án, hétfőn tartjuk 7:30-tól, amelynek témája: „Jön a válság… jön a pánik? Hogyan lehet kikerülni a szorító tehetetlenségből?” Témavezető Bódog Norbert, a szentendrei reggelik szervezője. Szeretettel várjuk! 

Bővebben a szentendrei üzleti reggeliről

2023. február 3-án 7:30-tól pedig folytatjuk az Online Üzleti Reggeli beszélgetéseket. Ez alkalommal Dr. Scharle Péterre emlékezünk, aki az üzleti reggelik hűséges résztvevője és aktív formálója volt éveken keresztül.

Bővebben az online üzleti reggeliről

 

Az üzleti reggelikről


Szeretettel várjuk rendezvényeinken!

 

kozelmult

Aktualitások dióhéjban

A KEVE Társaság podcast sorozata

2022. augusztusában útjára indítottuk a "Vezetés, mint szolgálat" című podcast sorozatot, ahol vezetésről, hitről, közösségről beszélgetünk meghívott vendégekkel és a szolgálati ágak vezetőivel. Az epizódok ITT meghallgathatók. 

 

cs

Scharle Péter


scharle peeter foto

Szomorúan tudatjuk, hogy Scharle Péter testvérünk 2022. október 17-én hazatért teremtő Urához. Péter társaságunk egyik aktív tagja, hűséges szolgatársa és egy ciklusban alelnöke is volt. Halálával újabb pótolhatatlan űrt hagyott a Keve Társaságban is. Nagyon fog hiányozni tudása, szolgálatkészsége, szeretetteljes személyisége. 

Imádságban hálát adunk Urunknak Péter életéért, szolgálatáért.

A közelmúltban róla készült videó ITT tekinthető meg.

 

cs

  

 
 

MMfo

E heti Monday Manna

Szeretettel ajánljuk e heti Monday Mannánkat, melyet az igeversre kattintva olvashat, illetve hétfő reggelenként 8:20-kor a Mária Rádióban meg is hallgathatja az aktuális Mannát. Jó olvasást és áldott hetet kívánunk!

„Ellenben ha igent mondotok, az legyen igen, ha pedig nemet, az legyen nem, minden további szó a gonosztól van.” (Máté evangéliuma 5, 37)

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre

captcha 
Adatkezelési tájékoztató elfogadása

Kérjük, írja be a fiókja e-mail-címét, melyre küldünk Önnek egy ellenőrző kódot. Az ellenőrző kód átvétele után meg tudja majd adni a fiókja új jelszavát.