kozelgo02

Közelgő rendezvények

30 éves a KEVE Társaság - Ünnepelj velünk!

 

A Keve Társaság 30 évvel ezelőtt alakult a vezetők és üzletemberek szolgálatára. Akkor egy maroknyi hívő arra szövetkezett, hogy segítse az üzletembereket és vezetőket felelősségük és lehetőségeik felismerésében, megélésében és kiteljesítésében, Isten Bibliában megfogalmazott iránymutatásait követve. A feladat egyszerre volt sokrétű és egyszerű. Hiszen, ahogyan Seth Godin megfogalmazta: "A vezetés titka egyszerű: Tedd azt, amiben hiszel."

Azóta mi is csak tesszük – legjobb tudásunk szerint -, amiben hiszünk. Hisszük, hogy A VEZETÉS SZOLGÁLAT. Melyhez Istentől minden segítséget megkaphatunk: felhatalmazást, iránymutatást, erőforrásokat, munkásokat és az üzenetre nyitott embereket, vezetőket.

Mindezért szeretnénk hálát adni Istennek egy ünnepi megemlékezés formájában. Szeretettel kérjük és hívjuk, ünnepeljen velünk 2022. október 20-án egy ünnepi vacsora keretében.

Az esemény és a regisztráció részletei ITT olvashatók

Szeretettel várjuk!


Üzleti reggelik

Üzlet reggeli sorozatunkat - Érden és a korábban a Gerlóczy Kávéházban megtartott reggeliket - jelenleg on-line formában tartjuk meg. A megszokott személyes találkozás helyett új, online lehetőséget kínálunk, s a virtuális térbe invitáljuk önöket „személyes” találkozásra. A reggeliken új és tartalmas témák feldolgozásával várjuk az érdeklődőket.

Rövid nyári szünetet követően 2022. szeptemberében folytatjuk majd a KEVE online kisreggelik sorozatot, melyen a részvétel továbbra is ingyenes lesz.

 

Ha szeretne előzetes értesítést kapni a reggelik témájáról, kérjük jelezze munkatársaink felé a Keve Társaság elérhetőségein vagy honlapunk nyitó oldalán iratkozzon fel hírlevelünkre.

Az üzleti reggelikről


Szeretettel várjuk rendezvényeinken!

 

kozelmult

Aktualitások dióhéjban

A KEVE Társaság podcast sorozata

2022. augusztusában útjára indítottuk a "Vezetés, mint szolgálat" című podcast sorozatot, ahol vezetésről, hitről, közösségről beszélgetünk meghívott vendégekkel és a szolgálati ágak vezetőivel. Az epizódok ITT meghallgathatók. 

 

cs

Compass Club


Évente több ízben várjuk a biblikus pénzügyek iránt érdeklődőket a Compass - Isteni pénzügyek szolgálati águnk klub rendezvényére.  

Örömünkre szolgál, hogy 2022. október 22-én szombatra ismét szervezhetünk személyes részvétellel tartott Compass Club alkalmat.

Témánk: Boldogulni a válság közepette

Külön öröm számunkra, hogy az alkalom vendégelőadója Peter Briscoe barátunk lesz, aki 30 éve hűséges támogató partnere a KEVE Társaságnak és közel tíz éven keresztül a Compass Európa szervezet elnöke volt.

Az alkalmon az alábbi négy témakört érintjük:

- Boldogulni a válság közepette
- Tartalékaink, amihez mindig nyúlhatunk
- Tanítványság a pénzügyek területén
- Compass kiscsoportos moderátor képzés


Peter Briscoe felvezető gondolatait követően lesz lehetőségünk kisebb csoportokban beszélgetni a témakörökről, megismerve mások tapasztalatait és megosztva sajátunkat.

Részletek és regisztráció ITT

Ha szeretne részt venni, vagy a jövőben értesítést kapni a Compass Club eseményeiről, jelezze elérhetőségeinken vagy iratkozzon fel általános hírlevelünkre.

Szeretettel várjuk!

cs

  

 
 

MMfo

E heti Monday Manna

Szeretettel ajánljuk e heti Monday Mannánkat, melyet az igeversre kattintva olvashat, illetve hétfő reggelenként 8:20-kor a Mária Rádióban meg is hallgathatja az aktuális Mannát. Jó olvasást és áldott hetet kívánunk!

„Van, aki az egyik napot különbnek tartja a másik napnál, a másik pedig egyformának tart minden napot: mindegyik legyen bizonyos a maga meggyőződésében.” (Pál levele a rómabeliekhez 14, 5)

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre

captcha 
Adatkezelési tájékoztató elfogadása

Kérjük, írja be a fiókja e-mail-címét, melyre küldünk Önnek egy ellenőrző kódot. Az ellenőrző kód átvétele után meg tudja majd adni a fiókja új jelszavát.