A képzésen előadó szakemberek

H. Kovács Judit − Képzettsége: szakközgazdász. Foglalkozása: szervezetfejlesztő, mentor, coach (PCC).
Különböző szervezetek vezetőjeként tapasztalatokat szerzett a verseny -, a non – profit -, és a közigazgatási szférában, illetve társadalmi innovációk projektmenedzsereként. 24 éve tagja a KEVE Társaságnak, ezalatt 16 évig volt a vezetőség tagja, egy ciklusban az elnöke. Saját karrierépítését felhagyva missziós munkatársként szervezetfejlesztéssel és vezetőképzéssel, mentorlással foglalkozik a MPE Országos Cigánymisszió intézményeinek körében és önkéntesként a Barnabás Csoport Alapítvány és a GLS vezetői konferenciaszervezés kötelékében. Budapesten él, az ország több pontján dolgozik. Szabad idejét legszívesebben felnőtt gyermekeivel, családjával, vagy olvasással, tanulással és közösségi programokkal tölti – amelybe a biciklizés is beletartozik.

Illssy JnosDr. Illéssy János − hazai mérnöki (MSc) és amerikai pénzügyi (MBA, PhD) tanulmányai után az elmúlt közel két évtizedben pénzügyi felső vezetői, CFO feladatokat látott el. 2008 óta saját tanácsadó cégének keretein belül folytat vállalati pénzügyi tanácsadást és MBA szintű oktatást magyar és külföldi egyetemeken. A Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társaságának 3 terminuson keresztül volt elnöke, és ma is aktív tagja. Társvezetője a Compass – Isteni pénzügyek és a Gerlóczy üzleti reggeli szolgálatoknak. A GLS Nemzetközi Vezetői Konferencia magyarországi társvezetője. Nős, három gyermeke van, Piliscsabán él.

ZsoltDr. Szalai Zsolt − Hazai és angliai tanulmányait követően az elmúlt három évtizedben felső vezetői feladatokat látott el hazai és külföldi bankszektorban, valamint tőke befektető társaságokban. Jelenleg saját tulajdonú cégében üzletviteli tanácsadó. Karrierje során rendkívül kiterjedt tapasztalatot szerzett vállalatfinanszírozási, tőkepiaci, projektfinanszírozási és innováció menedzsment területeken. Vendég oktató a Pünkösdi Teológiai Főiskolán, a Károli Gáspár Református Egyetemen és a Bakke Graduate University-n. 2016 óta a Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társaságának elnöke, a Compass, Isteni pénzügyek szolgálat társvezetője. 2018 óta a Szentendrei Református Gyülekezet főgondnoka. Nős, két felnőtt gyermeke van, Szentendrén él.

TJ Fnykp4Dr. Tomka János – Villamosmérnök és mérnöktanár, gazdálkodás- és szervezéstudományokból szerzett PhD fokozatot, a teológia habilitált doktora. 1993-2014 között a KPMG-nél dolgozott felső vezetői beosztásokban. A Pünkösdi Teológiai Főiskola főiskolai tanára, a Vezetéstudományi Szakterület felelőse; vezetői mentor és műhelymunkák moderátora. Az MTA Tudásmenedzsment Munkabizottsága és a Magyar Mérnökakadémia tagja, a Menedzserek Országos Szövetségének tiszteletbeli tagja. A Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társasága (KEVE) tagja, 1994-2004 között elnöke. Számos előadást tartott, cikkeket és könyveket írt többek között a Biblia és a vezetés kapcsolatáról. A Pesthidegkúti Református Gyülekezet presbitere. Nős, felesége építészmérnök, három felnőtt gyermekük és három unokájuk van.